Trends

Wie is de beste internet provider van dit moment?

Ben je op zoek naar een nieuwe internet provider? Wat je reden ook is, internet afsluiten is tegenwoordig makkelijker dan ooit. In één van onze andere blogs hebben we je al wel eens verteld dat internet één van de belangrijkste zaken is om aan te denken als je in een nieuwe woning trekt. Maar ook als je al langer ergens woont, kan het zijn dat je behoefte hebt aan een andere provider. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat het internet te traag is of omdat een andere provider betere pakketten biedt aan zijn klanten. Maar voor welke provider kies je? We vertellen je hieronder wat onze aanrader is.

Ons onderzoek: waar kun je het beste internet afsluiten?

Voor ons onderzoek hebben wij naar meerdere providers gekeken. Deze internet providers hebben wij op verschillende facetten met elkaar vergelijken. Het is natuurlijk verleidelijk om te kiezen voor de laagste prijs, maar goedkoop kan duurkoop zijn. En dat is het laatste wat je wil. Je zoekt eigenlijk de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit. De prijs moet aangenaam zijn en binnen je budget passen, maar tegelijkertijd wil je ook snel internet. Zo vormt snel internet bijvoorbeeld de basis voor thuiswerken. Daarnaast is het mooi meegenomen als er extra mogelijkheden zijn. Hierbij kun je denken aan extra pakketten of routers die internet op hoge snelheid door de hele woning mogelijk maken. 

Nadat we meerdere internet providers met elkaar hebben vergeleken, zijn we tot de conclusie gekomen dat de beste internet provider van dit moment T-Mobile is. Dit begint al meteen met de voorwaarden die gelden voor een abonnement bij deze provider. De eerste zes maanden betaal je maar 30 euro per maand voor een standaard internet abonnement. Dat is een goede prijs. Bovendien betaal je na deze zes maanden minimaal 35 euro, wat nog steeds een prima prijs is. Maar er zijn nog meer voorwaarden die T-Mobile tot een aantrekkelijke provider maken om je internet bij af te sluiten.

De aantrekkelijke voorwaarden van T-Mobile

Bij een abonnement van T-Mobile profiteer je van supersnel internet tot 1 Gbit/s. Dit is enorm snel en stelt je in staat om zonder problemen gebruik te maken van je internet. Dit is absoluut handig als je geregeld (of altijd) thuis werkt. Je wilt niet seconden hoeven te wachten totdat een internetpagina laadt. Dit moet soepel verlopen. Anders leidt dit alleen maar tot frustratie en het gevoel dat je niet optimaal je werk kunt doen. Bij internet van T-Mobile kan dit wel. Bovendien is de internet snelheid snel genoeg dat je ook zonder problemen kunt surfen op het web, games kunt spelen en grote downloads kunt doen. Wat wil je nog meer?

Een ander pluspunt is dat er geen aparte activatiekosten gerekend worden. Bij andere internet providers gebeurt dit nog wel geregeld. Deze kosten liggen al snel rond de 30 euro, dus dat is een leuke besparing die je mee pakt. Daarnaast worden er ook geen installatiekosten gerekend in het geval een glasvezelverbinding moet worden aangelegd. Ook dat bespaart je een hoop: zo’n 75 euro. Je hebt de mogelijkheid om je eigen abonnement samen te stellen. Dit en meer maakt T-Mobile de beste keuze van dit moment.

Gerelateerde artikelen

Back to top button