Trends

3 goedkope telefoons om uit te kiezen als je een lager budget hebt!

Ben je toe aan een nieuwe telefoon, maar heb je helaas niet het budget om een iPhone 14 of een Samsung Galaxy S23 aan te schaffen? Veel smartphones zijn vandaag de dag erg duur, maar gelukkig zijn er ook goedkopere opties voor mensen die wat minder geld hebben of die liever niet zoveel geld uitgeven aan een telefoon. In dit artikel geven we je 3 voorbeelden van smartphones die je voor een scherpe prijs kunt kopen!

De Motorola Edge 30 Neo 

De Motorola Edge 30 Neo is een relatief nieuwe smartphone die je voor een scherpe prijs kunt kopen. Voor een goedkope telefoon beschikt deze Motorola over een hoop premium functies, wat natuurlijk een groot voordeel is. De telefoon heeft geen enorm groot scherm, waardoor hij fijn in de hand ligt. Het scherm is 6,28 inch groot, dus ideaal als je het liefst een wat kleinere telefoon wilt. Voor een telefoon uit een lagere prijsklasse heeft dit model ook een hoog werkgeheugen, namelijk 8 GB, en een krachtige processor die ervoor zorgt dat het toestel snel en soepel tussen apps kan wisselen. De camera is uiteraard ook een belangrijk onderdeel van een smartphone, maar ook daar is niets mis mee. De hoofdcamera beschikt zelfs over 64 megapixel. 

De Oppo A76

Als je op zoek bent naar een simpele telefoon waar je gewoon de dagelijkse dingen mee kunt doen, niet teveel poespas, dan is de Oppo A76 een goede keuze voor jou. De telefoon heeft een groot scherm van 6,56 inch met een HD-kwaliteit, waardoor content soms onscherp kan zijn. Gelukkig is de refresh rate van het scherm dan wel weer lekker vlot, zodat je zonder problemen kunt scrollen op Instagram of TikTok. De camera is goed genoeg voor het maken van simpele foto’s, maar met 13 megapixel zul je geen mega scherpe foto’s kunnen nemen. Een groot voordeel van de Oppo A76 is dat je hem niet vaak op hoeft te laden, de batterij is namelijk erg krachtig en gaat lang mee. Daarnaast ondersteunt het toestel 33W-snelladen. Dit toestel kun je eventueel ook nog refurbished krijgen, om meer geld te besparen!

De Xiaomi Redmi Note 11 

Ben je op zoek naar een toestel in een lagere prijsklasse waar je wel goede foto’s mee kunt maken? Dan raden we je de Xiaomi Redmi Note 11 aan. De hoofdcamera beschikt over maar liefst 50 megapixel, waardoor je veel details vast kunt leggen op je foto’s. Daarnaast heeft de Redmi Note 11 een ultragroothoekcamera waar je mooie panorama foto’s mee maakt. De Snapdragon 680 processor en 4 GB werkgeheugen zorgen ervoor dat jij soepel en vlot gebruik kunt maken van je smartphone en dat je zonder problemen tussen apps wisselt. 

Andere manieren om minder te betalen voor je smartphone 

Wil je toch graag een duurder toestel, maar heb je er momenteel niet het geld voor? Dan zijn er andere manieren waarop je toch een duurder model kunt gebruiken, zonder dat je in één keer de volle mep hoeft te betalen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een telefoon bij een abonnement te nemen. Je hoeft dan niet het bedrag voor het toestel in één keer te betalen, maar je betaalt de telefoon af per maand. Daarnaast zijn er veel plekken waar je refurbished telefoons kunt kopen, ook duurdere modellen. Dat scheelt je vaak toch een paar honderd euro!

Gerelateerde artikelen

Back to top button