Trends

Refurbished apparaten in huis voor een duurzaam thuis

Een duurzaam huis wordt steeds belangrijker in onze samenleving. We worden steeds bewuster en willen allemaal een groenere toekomst. Elektronisch afval is wel één van de grootste boosdoeners als het gaat om CO2-uitstoot. Daarom is het een goed idee om te investeren in refurbished apparaten. Wij vertellen je daar graag meer over!

Duurzaam en goedkoop

Refurbished apparaten zijn vaak afkomstig uit het bedrijfsleven of restvoorraden en zijn in goede staat. Het is zonde om geen gebruik te maken van dit soort apparaten. Door deze apparaten een tweede kans te geven, verleng je de levensduur van een apparaat. Hierdoor zorg je voor minder CO2-uitstoot en dus een groenere toekomst voor ons allemaal!

Een duurzaam huis hoeft niet duur te zijn, vooral als je kiest voor refurbished elektronica. Refurbished elektronica is 100% functioneel en kun je vergelijken met nieuwe elektronica in de winkel. Alleen is refurbished elektronica vele malen goedkoper. Je kunt tientallen tot honderden euro’s besparen. Hierdoor kun je gemakkelijk refurbished apparaten in huis nemen. Je kunt ervoor kiezen om je huis zo slim mogelijk te maken. Maak gebruik van een smart speaker en koppel dit aan diverse slimme apparaten, zoals de thermostaat, verlichting, deurbellen en beveiligingssystemen. Bedien je huis met spraakopdrachten en geniet van alle gemakken. Maak je bijvoorbeeld gebruik van een iPhone, zoals een iPhone SE 2020, dan kun je gebruik maken van de Home app van Apple. Zo kun je al je apparaten ook gemakkelijk bedienen met je iPhone. Bedien eenvoudig al je apparaten via Siri of plan in welk apparaat je wilt gebruiken en op welk tijdstip. Daarnaast kun je ook alles goed in de gaten houden in de Home app. 

Wat gebeurt er als je je iPhone niet update?

Wanneer je je iPhone niet bijwerkt kan het zo zijn dat bepaalde apps niet meer optimaal werken. Ook merk je vaak dat je iPhone veel trager is dan normaal. Het doel van een iOS-update is namelijk om de gebruiker een verbeterde gebruikerservaring te bieden, door te zorgen voor beveiligingsverbeteringen, bugfixes en nieuwe functies. Het updaten zorgt ervoor dat je iPhone optimaal werkt en goed is beveiligd. Het is dus sterk aan te raden op je iPhone te blijven updaten. Apple ondersteunt al haar iPhones 5 jaar na release. Dit betekent dat je ook gebruik kunt maken van oudere modellen en lang kunt genieten van je iPhone. 

Refurbished online aanschaffen

Kies voor een refurbished iPhone als je een iPhone of andere slimme apparaten wilt aanschaffen. Bij Refurbished.nl kun je terecht voor diverse elektronische apparaten zoals, slimme deurbellen, iPhones, robotstofzuigers en smart speakers. Daarnaast krijg je altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Zo kun je lang genieten van al je slimme apparaten in huis.

Gerelateerde artikelen

Back to top button