Trends

De leukste muurdecoratie van 2022!

De nieuwste interieurtrends, met allerlei hippe kleuren, stijlen en ideeën, vormen een bron van inspiratie als je eens een andere look in je huis wilt creëren. Of als je bijvoorbeeld een kale muur hebt, die je een nieuw elan wilt geven. In die gevallen kun je wel wat inspiratie gebruiken. Natuurlijk, een nieuw kleurtje op de muren en mooie, bijpassende gordijnen doen al heel wat. En misschien zie je nu opeens dat die bank op een andere plek eigenlijk veel beter tot zijn recht komt. Volg je gevoel! En met een paar nieuwe sierkussens en een paar mooie, decoratieve elementen onderstreep je die nieuwe, eigentijdse look in je huis. In het assortiment van Muurtje.nl vind je talloze inspirerende items! Van stijlvolle wandkleden tot eigentijdse klokken en fraaie muurcirkels. Kijk voor de mooiste decoraties maar eens op het thema behangcirkel.

Wat is een behangcirkel eigenlijk?

Een behangcirkel is een grote cirkel van behang met een bijzondere print of foto, die als wanddecoratie wordt gebruikt. Een eyecatcher voor een persoonlijke en stijlvolle aanvulling op je interieur. Dit soort muurcirkels zijn momenteel super trendy en ze worden dan ook in diverse uitvoeringen gemaakt. Misschien denk je niet meteen aan zo’n ronde decoratie, maar het is een simpele manier om je kamer een eigentijdse make-over te geven. Want deze muurcirkels zijn makkelijk te verwerken en bovendien in allerlei uiteenlopende dessins verkrijgbaar. Van bloemen en vogels tot junglemotieven of dieren. Kies uit het totale, originele assortiment van Muurtje.nl je favoriete muurdecoratie.

Unieke en veelzijdige muurcirkels

Dit rond uitgesneden fotobehang is niet alleen stijlvol, maar ook heel veelzijdig. Het geeft je de mogelijkheid met een klein budget meer sfeer in je huis te creëren. Ideaal voor in de woon- of slaapkamer of bijvoorbeeld op je werkplek, maar ook in de babykamer geeft het een leuk resultaat. Er zijn dan ook allerlei afbeeldingen van verschillende thema’s verkrijgbaar. Van rustige decoraties in mooie natureltinten tot kleurrijke of juist lieflijke taferelen voor de kinderkamer. Aan jou de keus! Daarbij zijn de diverse designs in verschillende maten verkrijgbaar, variërend van 140 cm tot 284 cm doorsnede. Daarbij maakt het niet uit of je wand niet zo groot is, want het kan juist heel attractief uitpakken als je de afbeelding ergens achterdoor laat lopen. Let er wel op dat de cirkel qua kleur en stijl matcht met de rest van je interieur. Door de tinten uit je muurdecoratie terug te laten komen in bijpassende accessoires, creëer je een stijlvol geheel, waar je nog jaren van kunt genieten. Op de website van Huistools vind je tal van attractieve voorbeelden.

De kwaliteit van de afbeelding maakt het verschil

Behangcirkels zijn doorgaans gemaakt van kwalitatief hoogstaand behangpapier. Het tafereel wordt op stevig, waterbestendig vliesbehang geprint, dat bovendien eenvoudig aan te brengen is. Omdat de afbeelding uit één stuk wordt gesneden is de kwaliteit van de foto dan ook het belangrijkste aspect van een behangcirkel. Want een zo echt mogelijk resultaat geeft natuurlijk het mooiste effect, terwijl het aanbrengen van een behangcirkel relatief goedkoop en eenvoudig is. Op een gladde wand kun je de muurcirkel gewoon op de wand of over het behang plakken. Soms is het echter aan te raden de muur waar je de cirkel hebt gepland, vooraf glad te maken en te schilderen. Kies voor een mooie achtergrondkleur, zoals zwart of donkergroen, om de afbeelding te accentueren, zodat die er echt uit springt. Zo creëer je met de juiste achtergrond en een in het oog springende afbeelding de look en feel van een masterpiece!

Gerelateerde artikelen

Back to top button