DIYSlaapkamerWoonkamer

Ga jij binnenkort klussen? Vergeet dan zeker niet een van deze items aan je huisje toe te voegen!

Veel mensen hebben een hekel aan klussen. Ze zijn er niet goed in, hebben twee linkerhanden of ze komen gewoonweg tijd tekort. Helaas zijn deze excuusjes niet voor altijd te gebruiken, want op een gegeven moment moet je gewoon aan de slag. Het is dus vooruit met de geit en ophouden met dat gezeur. Met klagen los je namelijk niks op, en die lamp monteert zich niet zelf aan de muur, dat dien je toch echt zelf te doen. Mensen die klussen willen hun huis graag functioneler maken en voorzien van allerlei technische snufjes. Ze willen een modern huis waar menig voorbijganger u tegen zegt. Dit is vaak lastig te bedenken, want hoe maak je je huis innovatiever? Hieronder staan drie manieren waarop jij dat klaar kan spelen! 

Duo rolgordijnen 

Duo rolgordijnen bestaan uit verschillende banen die je voor je raam monteert. Het staat onwijs modern en industrieel, het zijn erg trendy gordijnen. Je kan zelf kiezen of je transparante of verduisterende rolgordijnen wil. Als je het licht zat bent kan je het gordijn eventjes naar beneden halen. Een duo rolgordijn heeft het gemak van een rolgordijn maar de veelzijdigheid van een jaloezie. Een topper!

Vouwgordijnen 

Vouwgordijnen geven sfeer aan je woning. Je kan bij veel bedrijven jouw eigen vouwgordijnen op maat laten samenstellen en jouw voorkeuren doorgeven qua kleur, materiaal, grootte en transparantie. Zo weet je zeker dat het vouwgordijn bij de rest van de woning past qua stijl en dat je echt een origineel exemplaar in handen hebt.

Raamdecoratie van Raamdecoratie.com 

Raamdecoratie is de manier om jouw ramen een uniek karakter te geven. De meeste mensen hebben jaloezieën en gordijnen voor hun raam, maar bij de webshop Raamdecoratie.com kom je de meest ludieke manieren tegen waarop je je raam kan versieren. Zo weet je zeker dat jouw huis uniek is en niet zo standaard als al die andere huizen in je straat. Jij kan dus met een gerust hart gaan slapen!

Gerelateerde artikelen

Back to top button