Trends

Hoe kies je het ideale boeket uit?

We zijn altijd bezig met het perfecte plaatje. We willen het beste van dit, het allermooiste van dat en ga zo maar door. Er is altijd veel om te doen en mensen geven er hun nier voor om het te krijgen, en wij gaan je er iets over vertellen. Niet over het allermooiste en het allerbeste in haar algemeenheid, maar het meest ideale en het beste van iets dat al op zichzelf perfect is. Perfect door haar imperfecties, perfect door haar proces en perfect door het geheel waar zij in past. We hebben het dan over bloemen, om specifiek te zijn over boeketten. Boeketten, daar kun je niet mis mee gaan. Wij vertellen je hoe je het beste boeket kiest en voor welke situatie dat dan is. Kortom; we gaan in op een bruikbaar en praktisch onderwerp. Geen algemene tips, maar toegespitst op de concrete omstandigheden van het geval waar jij je in bevindt. Laten we dus maar snel van start gaan. 

Wijze van levering

Als je een bos bloemen wil kopen, dan doe je dat met een bepaalde intentie. Die intentie kan zijn dat het voor jezelf is, maar ook dat het voor een ander is. Als die ander wat verder weg woont, als jij moeilijk je huis uitkomt of als hij of zij bijvoorbeeld niet iemand is die je enorm frequent ziet, dan is het aan te raden om te kiezen voor bloemen laten bezorgen. Als je dit op een bepaalde dag voor bijvoorbeeld 08:00 doet, dan krijg je ze meestal nog dezelfde dag aan huis geleverd. Daarnaast kun je in veel gevallen ervoor kiezen om je bloemen op een specifieke datum te laten bezorgen. Je moet dit dan X aantal dagen van tevoren doen, dan weet je zeker dat ze op die datum bezorgd worden. Daarnaast bieden veel sites een bepaalde versheidsgarantie aan. Dit houdt in dat de bloemen helemaal vers zijn en dat ze vaak minimaal een week vers blijven. 

Soort

Dan is het tijd om te kijken naar de soort van de bloemen. Op sites waar je bloemen kunt bestellen, kun je vaak een bepaald type categorie selecteren. Zo heb je de mogelijkheid tot een boeket dat geschikt is voor een droevige gebeurtenis (een rouwboeket), maar ook een boeket dat meer past bij een gelegenheid als een jubileum voor een huwelijk, Valentijnsdag of iets anders. Je kunt hier dus al heel makkelijk een onderscheid mee maken en de hoeveelheid keuzes die je overhoudt een beetje filteren. Zo maak je het net even makkelijker voor jezelf, is dat niet even fijn?

Kleuren

Dan is het ook nog aan te raden om goed te kijken naar de kleuren die je wil. Om precies te zijn niet de kleuren die jij wil, maar de kleuren die de ontvanger mogelijk wil. Dit is natuurlijk erg lastig in te schatten als je de ontvanger niet door en door kent, maar je kunt altijd een poging wagen. Daarnaast is het aan te raden om te kijken naar kleuren die bij elkaar passen en wellicht naar kleuren die aansluiten bij het seizoen waar we in zitten. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button