Trends

Je bank stylen? Kies voor groene kussens!

Story Highlights
  • Groene kussens zijn de trend
  • Sierkussens geven je bankstel een boost
  • Kies in de zomer voor linnen kussens

Vind jij je bank een beetje saai? Of ben je uitgekeken op je huidige kussens? Dan wordt het hoog tijd om je bank opnieuw te stylen. Je stylt je bank eenvoudig met nieuwe kussens. De keuze voor kussens is echter enorm groot. Er zijn ontzettend veel modellen, stoffen en kleuren waar je uit kunt kiezen. Wij geven je een aantal tips waarmee jij in een handomdraai je bank opnieuw kunt stylen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je nieuwe favoriete kussen uit te zoeken.

Waarom kiezen voor sierkussens?

De naam sierkussen zegt het eigenlijk al: met sierkussens versier je de ruimte. Met deze kussens kun je een persoonlijk statement maken of juist een bepaalde sfeer creëren. Bovendien is het een relatief eenvoudige en goedkope manier om je interieur een boost te geven. Door de sierkussens van de bank te veranderen, krijgt je woonkamer direct een hele andere look. Het ene kussen is echter het andere niet en ook sierkussens zijn aan trends onderhevig. Met welk kussen geef jij jouw woonkamer deze zomer een boost?

Groene kussens zijn de trend

Groene kussens zijn op het moment razend populair. Door te kiezen voor groen is het net alsof je een stukje natuur in huis haalt. Met groene kussen kun je jouw bank perfect stylen. Kies bijvoorbeeld voor verschillende tinten groen om een prachtig ton sur ton effect te creëren. Het is ook heel mooi om verschillende modellen kussens te combineren. Neem bijvoorbeeld niet alleen standaard vierkante kussens, maar kies ook eens een ronde of een rechthoekig exemplaar. En waarom kies je er niet een met een leuk printje? Daarmee creëer je een speels effect in de woonkamer.

Kies in de zomer voor linnen kussens

Wil je de zomer in huis halen? Dan zijn linnen kussens ideaal. Linnen heeft een lichte en natuurlijke uitstraling. Je kunt daarbij kiezen uit verschillende kleuren. Groen is op dit moment de trend, maar deze kleur is ook prima te combineren met andere tinten. Denk bijvoorbeeld aan een klassieke combinatie van olijfgroen met geel voor een prachtig zomers effect. Daar word je toch vrolijk van?! Een combinatie van groene met blauwe of grijze kussens straalt juist rust uit waardoor je heerlijk kunt relaxen. Groene linnen kussens staan ook heel erg mooi op een grijze bank. Door je bank zomers te stylen, krijgt je hele woonkamer een nieuwe look waar je het hele jaar door van kunt genieten.

Je interieur verfrissen? Bekijk Room21 eens!

Gerelateerde artikelen

Back to top button