WoonkamerWoonruimtes

Moeite met het vinden van TV Meubelen? Het kan ook op maat!

Story Highlights
  • Laat je tv meubel gewoon op maat maken
  • Kies voor zwevend, staand of verrijdbaar
  • Ook maatwerk passend voor elke nis

Ondanks het feit dat er tegenwoordig ontzettend veel tv meubelen op de markt beschikbaar zijn kan het toch zijn dat je net dat meubel dat je wilt niet vindt. Of dat het simpelweg niet past vanwege de afmetingen van je woonkamer. Wees getroost, want tv meubelen laat je tegenwoordig ook prima (en volledig) op maat maken. Het geeft je kamer in elk geval steeds een opgeruimd karakter. Tv meubels op maat leveren bovendien in tegenstelling tot vroeger niets aan kwaliteit in.

Op maat laten maken gaat niet ten koste van de kwaliteit

Het mooie is dat het op maat laten maken van tv meubels tegenwoordig niet meer ten koste gaat van de kwaliteit. Want dat zag je vroeger nog wel eens. Dan kreeg je weliswaar een meubel op maat, maar was het als geheel toch minder mooi dan een uitvoering in de originele afmeting. Met speciale dank aan de producttechnologie van tegenwoordig kan echter een prachtig meubel in elk formaat gemaakt worden.

Past prima in zowel een klassiek als een modern interieur

Veel gevraagd tv meubel op maat is wel het zwevend tv-meubel op maat. Met deze variant haal je een niet trendgevoelig meubel in je huis, maar meer een meubel met een minimalistische uitstraling. Een dergelijk zwevend tv meubel staat in zowel een klassiek interieur maar ook in een moderne inrichting. Bijkomend voordeel is dat je bij een zwevend meubel de ruimte onder de televisie en het meubel ook mooi schoon houdt. De stopcontacten laat je bovendien in het meubel wegvallen. Als je het goed aanpakt hoef je helemaal geen kabels of stopcontact meer te zien. Maatwerk betekent dat je steeds een tv meubel in de gewenste hoogte, diepte en breedte krijgt. Het meubel kan helemaal naar wens aangepast worden. En as je dan toch een tv meubel op maat laat maken, combineer dan ook meteen maar de materialen en de kleuren. Want het kan echt allemaal.

Zwevend, staand of verrijdbaar, het is allemaal mogelijk tegenwoordig

Er kan altijd maatwerk gekeverd worden. Ook passend voor elke nis bijvoorbeeld, waardoor je ook de minder mooie hoekjes mooi maakt met een tv meubel op maat. Behalve voor een zwevend tv meubel zou je ook kunnen kiezen voor maatwerk in de vorm van een staand meubel of een verrijdbaar televisiemeubel. Wat betreft de afwerking is ook al van alles mogelijk waardoor uiteindelijk een televisiemeubel ontstaat dat volledig conform jou wensen gemaakt is en dus perfect past bij jouw situatie. Dat maakt televisie kijken nog aangenamer en je kamer nog fraaier.

Gerelateerde artikelen

Back to top button