Trends

Nieuwe trending website voor Wooninspiratie

Het was al bekend dat er een nieuwe website voor wooninspiratie in de maak was en begin van dit jaar was het zover! Wooninfluencers.nl ging van start! De website heeft een gave verfrissende look en wat direct opvalt zijn de vele gezichten. Op deze website schrijven wooninfluencers de content. Het maakt niet uit of zij al een mega achterban hebben of net begonnen zijn met het delen wooninspiratie. De website biedt een podium voor mensen met een passie voor wonen. Iedereen is welkom. Dit maakt de website des te leuker, want door de diversiteit aan mensen, zie je leuke en opmerkelijke onderwerpen voorbij komen. 

Wonen met huisdieren

Een van de categorie is bijvoorbeeld wonen met huisdieren. Hier staan blogs met tips over het samenwonen met je kat of hoe je items voor je hond mooi kunt combineren met je interieur. Hoe leuk? 

Ben je benieuwd naar de laatste trends? Daarvoor kan je hier ook terecht. Wist je dat Digital Lavender de nieuwste kleurtrend is van 2023? Wooninfluencer Mieke schrijft hier een blog over. Of de nieuwste paastrends, geschreven door Wooninfluencer Conny. Ook heads up over nieuwe productlijnen van Ikea die gelanceerd worden, worden hier getipt. Wil je liever meer informatie over duurzaam wonen? Onderwerpen als tiny houses, minimalisme in je huis, duurzame verlichting en een waterpomp schuttingen komen allemaal voorbij.

Wat helemaal hot is dit jaar is:Japandi interieur. Dit is een combinatie van Japans en Scandinavisch design. Laat je verrassen door deze nieuwe interieurtrend. Op Wooninfluencers.nl lees er alles over.

Wooninfluencers geven echte inspiratie

Iedere wooninfluencer schrijft op zijn of haar manier met een eigen stijl, eigen foto’s en onderwerpen vanuit een persoonlijk perspectief. De teksten zijn authentiek en dat maakt de website samen met de diversiteit echt leuk om te volgen. Inmiddels zijn er al meer dan 25 wooninfluencers aangemeld en elke dag posten ze nieuwe blogs. Dus zeker een aanrader als je op een leuke manier geïnspireerd wilt worden met échte teksten, dus geen AI teksten gegenereerd door robots die je steeds vaker tegenkomt. Lees maar eens de blogs van Wooninfluencer Roos, net zo informatief als entertaining om te lezen. Niets fakes aan en daar staan ze ook echt voor.

Ben je Wooninfluencer?

Ben je zelf een wooninfluencer of een wooninfluencer to-be? Meld je dan via de website aan. De oprichters Ronald Barends en Stephanie Hopmans gaan voor jou aan de slag! Ze promoten actief jouw content op onder andere Huislijn.nl. Daar komen maandelijks 800.000 bezoekers per maand die bezig zijn met wonen. Dé ideale doelgroep dus. Daarnaast kan je ook nog geld verdienen. Ze geven namelijk regelmatig schrijfopdrachten aan de aangesloten influencers. De insteek is samen groeien en dat is juist de positieve vibe die je door de hele website heen voelt. Even checken dus!

Gerelateerde artikelen

Back to top button