Woonruimtes

Nooit meer los slingerende spullen met een mangohouten opbergmeubel

Misschien ben je net verhuisd en schrok je van de hoeveelheid spullen die je naar je nieuwe stek hebt meegenomen of misschien woon je al een tijdje op hetzelfde adres maar puilen de kasten uit door alles wat je de afgelopen jaren vergaard hebt. Hoe dan ook wil je die spullen zo netjes mogelijk ordenen, zodat er weer rust ontstaat in de chaos. Maar waar moet je beginnen? Onze tip: schaf een mangohouten meubel aan. Dit zijn namelijk robuuste meubels met genoeg ruimte voor van alles en nog wat. En naast dat ze heel praktisch zijn, zorgen ze ook voor sfeer in huis. In dit blog bespreken we een aantal van de meest ideale meubels voor het opbergen van spullen.

Eyecatcher in de keuken

Kan jouw keuken wel een pronkstuk gebruiken? Dan is een buffetkast van mangohout jou op het lijf geschreven. Deze buffetkasten zijn verkrijgbaar in allerlei maten, van heel smal tot enorm groot en er zijn zowel blanke als zwarte varianten. Het massieve hout geeft de buffetkast een tijdloze uitstraling waardoor hij met iedere woonstijl te combineren is. Maar wat vooral belangrijk is, is de extra opbergruimte die het meubel creëert. Uiteraard is er genoeg plek voor borden, glazen en bestek, maar daarnaast kun je ook veel andere spullen kwijt in de kast zoals de administratie en elektronica en opladers. Je hoort het: de buffetkast is een multifunctionele kast.

Opbergruimte in de woonkamer

Naast extra opbergruimte in de keuken is het ook fijn om spullen in de woonkamer op te kunnen bergen. Daarvoor is een tv meubel van zwart mangohout (of een blanke variant) de perfecte oplossing. Natuurlijk is een tv-meubel in de eerste plaats handig om snoeren en elektronica netjes weg te werken, maar daar stopt het niet. Je kunt er bijvoorbeeld ook heel geschikt tijdschriften en boeken in kwijt. Zo zijn alle vormen van ontspanning binnen handbereik vanaf de bank. Daarnaast is een mangohouten tv-meubel in allerlei uitvoeringen te krijgen, van een basic variant met enkel een paar planken, tot een klassiek model met visgraatpatroon en stoere stalen accenten. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button