Woonruimtes

Oplossing op maat tijdens warme zomerdagen

Hoewel het voorjaar matig begon dit jaar, heeft de maand juni een hoop goed gemaakt. Binnen korte tijd bereikten we dag na dag tropische temperaturen. Veel mensen verlangden na een paar weken naar een spatje regen, want binnenshuis was het maar moeilijk koel te houden. In de zinderende zomermaanden is zonwering daarom onmisbaar. Het houdt niet alleen de hitte buiten, maar het weert ook schadelijke UV-stralen. Omdat ramen zelden dezelfde vormen en maten hebben, is er een groeiende behoefte aan op maat gemaakte zonwering. In deze zoektocht naar vernuftige oplossingen lijkt zonwering met zuignappen een serieuze concurrent te worden van bijvoorbeeld airconditioning en elektrische zonneschermen. De raam screens voor buiten of binnen onderscheiden zich op verschillende punten ten opzichte van de traditionele oplossingen.

Speciaal voor jou gemaakt

Of je nu een zolderluik, een majestueuze gevel of een charmante achterdeur hebt, zonwering met zuignappen sluit aan op ramen in alle mogelijke formaten. Waarom zou je genoegen nemen met producten met standaardafmetingen die net niet helemaal passen, terwijl er een betaalbare, volledig op maat gemaakte oplossing is? Met zonwering met zuignappen weet je in ieder geval zeker dat het zonnescherm precies aansluit op de afmetingen van jouw raam. 

Eenvoudige installatie

Zonwering met zuignappen is daarnaast de droom van huurders en mensen die niet mogen of willen boren in muren en kozijnen. Er komt namelijk geen boor of schroef aan te pas. De zonneschermen worden – zoals je waarschijnlijk al vermoedde – bevestigd met krachtige zuignappen. De installatie is daarom zelfs door iemand met twee linkerhanden met gemak uit te voeren en duurt ongeveer 10 minuutjes. Wanneer de zonneschermen hangen, kun je ze laten hangen tot de zonnige dagen op hun retour zijn. Het doek maak je vervolgens eenvoudig weer los en berg je gemakkelijk op voor het jaar daarop.

Eenvoudig in aanschaf

Nieuwsgierig geworden naar de kosten van deze verkoelende oplossing? Met een paar muisklikken binnen de bestelmodule kom je daar snel achter. Na het invullen van de exacte maten van jouw raam en het doorgeven van bepaalde voorkeuren, verschijnt direct een prijs in beeld. Kies je voor Sunwise screens, dan wordt de zonwering binnen 5 werkdagen verzonden en geniet jij binnen een week van een koeler huis.

Gerelateerde artikelen

Back to top button