SlaapkamerWoonkamer

Alle voordelen van een mobiele airco

Story Highlights
  • Meer mans met een mobiele airco
  • Heerlijk in de slaapkamer
  • Gemakkelijk te installeren

Tijdens de zomermaanden kan het erg warm worden. We houden allemaal van het zonnetje en de warmte, zolang we ons maar kunnen verkoelen. ’s Nachts vinden de meeste mensen de warmte vaak wat minder aangenaam. Niet kunnen slapen doordat het amper afkoelt dat hoort er vaak bij in de zomer. Maar dat kan verleden tijd zijn dankzij een mobiele airco.

Wat is een mobiele airco?

Een mobiele airco kan voor verkoeling zorgen in verschillende ruimtes. En vooral in de slaapkamer is dat ’s nachts aangenaam. Wanneer je een mobiele airco kopen gaat, dan koop je een airco op wielen waardoor hij te verplaatsen valt. Je kan hem ook gemakkelijk opbergen wanneer je de airco niet meer gebruikt. De airco zal de temperatuur en de luchtvochtigheid binnen een bepaalde ruimte gaan regelen. Er is altijd een afvoerslang aan verbonden, die je via het raam of een deur naar buiten kan leggen en die de warme lucht van binnen door de slang naar buiten zal afvoeren.

Hoe werkt een mobiele airco?

De werking van een mobiele airco scheelt niet veel van de werking van een gewone. Het grote verschil met gewone airco’s is dat deze een binnen- en buitenunit hebben en dat een mobiele airco er maar 1 heeft. Daarom werkt deze dus met een afvoerslang om de warme lucht naar buiten af te voeren. Bij het gebruiken van een mobiele airco is het dus belangrijk dat je deze in de buurt van een raam of deur plaatst. Een mobiele airco maakt ook wat meer lawaai dan een gewone airco, omdat er maar 1 unit is en deze binnen staat. Aangezien deze al het werk dient te doen, heb je dus wat meer last van het geluid.

Voordelen van een mobiele airco

Er zijn heel wat voordelen verbonden aan een mobiele airco kopen. Eerst en vooral is de eenvoudige installatie veruit het grootste voordeel. Wanneer je op BlueSolid een mobiele airco koopt, moet je hem alleen maar in het stopcontact steken en de gewenste temperatuur in te stellen. Je kan al snel genieten van de verkoeling in de kamer. Dat een mobiele airco flexibel is, is logisch. Zo kan je hem op verschillende tijdstippen gebruiken voor verschillende ruimtes. Overdag kan je kiezen om de woonkamer af te koelen en ’s avonds zet je hem op de slaapkamer. Een mobiele airco kan je opbergen wanneer je hem niet meer gaat gebruiken en hij is goedkoper dan een vaste airco. Een mobiele airco kopen op BlueSolid is zeker aangeraden als je er maar af en toe gebruik van gaat maken!

Gerelateerde artikelen

Back to top button