Baby- en kinderkamerBadkamerKeukenSlaapkamerWoonkamer

Welke ladegeleider heb ik nodig?

Story Highlights
  • Kies je voor standaard of softclose ladegeleiders?
  • Kies je voor zwaar of standaard?
  • Kies altijd voor kwaliteit

Wanneer je zelf een keuken of kast gaat installeren in jouw woning is het handig om hier ook lades in te plaatsen. Als snel kom je dan tot de keuze voor een goede ladegeleider, maar welke ladegeleider moet je kiezen? Welke ladegeleider je nodig hebt, is van verschillende factoren afhankelijk. Eén van die factoren is het gewicht dat de ladegeleider moet dragen. Deze en andere factoren bespreken we hieronder zodat je direct weet wat jij nodig hebt voor jouw project.

Standaard ladegeleiders of softclose ladegeleiders

Een standaard ladegeleider zorgt ervoor dat je een lade kunt installeren zonder verdere poespas. In een keuken of op een werkplaats kan je echter net iets meer mogelijkheden nodig hebben dan het eenvoudig weg openen en sluiten van een lade. Zo kan het handig zijn om een lade volledig te kunnen openen om ook de achterzijde volledig toegankelijk te maken. Een softclose ladegeleider is bijvoorbeeld een populaire keuze voor de keuken. Een softclose lade wordt bij het sluiten gedempt door de ladegeleider wat zorgt voor minder lawaai. Ideaal wanneer de kinderen er een gewoonte van maken om de lades met veel kracht te sluiten.

Ladegeleider zwaar of standaard?

Moeten de lades meer gewicht dragen dan standaard het geval is? Dan is de keuze voor een ladegeleider zwaar noodzakelijk voor comfortabel en duurzaam gebruik. Een dergelijke ladegeleider wordt veel gebruikt binnen de industrie en kan gewichten van 50 tot 100kg dragen. Heavy duty ladegeleiders zijn zelfs in staat om moeiteloos tot 200kg belast te worden. Dit kan voor particulieren een ideale keuze zijn in de werkplaats waar zwaardere materialen opgeslagen worden. De ladegeleiders zijn gemaakt van staal waardoor zij veel gewicht kunnen dragen. Voor een duurzaam gebruik is het wel van belang om het gewicht in de lade goed te verdelen.

Ga voor ladegeleiders van kwaliteit

Om langdurig van de lade en ladegeleiders te kunnen genieten, is het verstandig om voor kwaliteit te kiezen. Wil je goede kwaliteit, maar niet de hoofdprijs betalen? Neem dan eens een kijkje bij de ladegeleiders van Brasom. Deze hoogwaardige ladegeleiders zijn goedkoop en duurzaam. Je kunt kiezen uit een groot assortiment softclose en heavy duty ladegeleiders die geschikt zijn voor verschillende toepassing binnen jouw huis of bedrijf. Neem voor meer informatie over de ladegeleiders contact op met de medewerkers van Brasom. Zij voorzien je graag van een deskundig advies op maat. Zo weet je zeker dat jij de juiste ladegeleiders kiest voor jouw keuken of werkplaats.

Gerelateerde artikelen

Back to top button