Woonkamer

Combineer Richmond Interior meubels samen met Silk-ka planten voor een luxe uitstraling

Steeds vaker worden betaalbare meubels gecombineerd met eyecatchers in het interieur voor een luxere uitstraling. Een interieur die luxe uitstraalt is de trend van dit jaar, maar wist je dat je voor een luxe uitstraling ook binnen je budget kan blijven? In dit artikel komen de meubels van Richmond Interior aan bod en hoe deze betaalbare meubels luxe uitstralen door de combinatie van onder andere de Silk-ka planten. 

Silk-ka planten 

Ben je op zoek naar sfeer en luxe om toe te voegen in je interieur, dan sla je met planten twee vliegen in één klap. De juiste plantjes of de juiste plant voegt heel wat sfeer toe aan de woning, maar helaas ie niet iedereen geboren met groene vingers of vind het leuk om te doen. Hoor jij bij de club “geen groene vingers” dan heeft Silk-ka de perfecte oplossing voor jou! Bij Silk-ka kan je terecht voor de mooiste zijde kunstbloemen. kunstbomen en kunstplanten. Alles is handgemaakt en ieder detail wordt goed uitgewerkt, maar ook meerdere malen gecheckt. De Silk-ka planten lijken levensecht tot in de kleinste details, waardoor ze amper te onderscheiden zijn van de echte. 

De Richmond Interiors

De meubels van Richmond Interiors zijn verkrijgbaar in meerdere landen, maar de oorsprong van het label is Nederlands. De inspiratie voor hun collectie halen ze van over de hele wereld en gaan mee met de laatste interieurtrends. Met de meubels van Richmond Interiors kan je je bestaande interieur vervangen, maar je kan er ook voor kiezen om maar een ding van Richmond Interior toe te voegen in je interieur als echte eyecatcher. Richmond Interior meubels strale luxe uit en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stoffen, maar ook met elkaar te combineren. Kies je ervoor om je gehele interieur te vervangen met de meubels van Richmond Interior dan kan je veel combineren, zonder dat het te veel wordt. 

De combinatie van meubels en planten

Door de meubels van Richmond Interior te combineren met de zijde kunstplanten van Silk-ka creëer je een nog luxere uitstraling en zorg je niet alleen dat jouw wensen op het gebied van interieur werkelijkheid worden, maar ook dat iedereen jaloers is op jouw stijl! Tuurlijk is het belangrijk om zelf je op je gemak te voelen in je eigen huis met je interieur, maar stiekem houdt iedereen ook wel van de complimentjes en de jaloerse blikken en de wauw reacties. Dus ben je op zoek naar een echte eyecatcher of naar wat meer luxe in je interieur dan ben je bij Silk-ka en Richmond Interior aan het juiste adres.

Gerelateerde artikelen

Back to top button