Life Style

Dé accessoires voor je interieur in 2021!

Story Highlights
  • Geef accessoires een tweede leven
  • Kies voor een statement lamp
  • Denk aan spiegels en gouden detials

Natuurlijk bepalen de meubels voor het grootste deel de sfeer van je woning. Je maakt een interieur echter pas helemaal af met accessoires. Ze kunnen net het verschil maken. Het verschil maken kun je ook in 2021 met decoratieve accessoires. We bespreken hier de belangrijkste voor 2021.

Geef oude accessoires een tweede leven

Accessoires zijn de sieraden van je interieur. Het is wat een tas met accessoires van Zusss voor jou is. Ze maken het verschil tussen een mooie kamer en een heel mooie kamer. Het kan al in een kaars zitten, of een kussentje. In 2021 is en blijft duurzaamheid een belangrijk thema binnen het interieur. Dat geldt dus ook voor de accessoires. Je kunt zo oude accessoires bijvoorbeeld een tweede leven geven door het te verven en op te knappen. Zomaar iets weggooien is er in 2021 niet meer bij. En bovendien zijn ook accessoires er na een likje verf weer prima uit.

Denk aan de statement lamp in 2021

Natuurlijk kun je meteen bij de betere interieurwinkel gaan kijken voor de trends op het gebied van accessoires in 2021. Dan weet je dat je altijd trendy decoratie in huis haalt. Bovendien blijft het een kwestie van smaak. Iets kan wel heel erg trendy zijn, als jij er niets mee hebt dan zoek je toch echt wel iets anders. En terecht. Wat we terugzien in 2021 zijn natuurlijke accessoires, als je de kamerplant althans onder de accessoires mag scharen. Natuurlijke materialen en kleuren spelen een hoofdrol in 2021. Een van de belangrijkste accessoires die we kunnen noemen is wel de statement lamp, een heuse blikvanger in je huis. Daarmee ontgroeit de lamp ook meteen het predicaat accessoire, want alle aandacht wordt getrokken door een forse, opvallende lamp.

Kant-en-klare plantenhangersG

Het is in 2021 ook hip te kiezen voor accessoires die geschikt zijn voor zowel de landelijke en moderne interieurs. Wat is gebleven uit 2020 zijn plantenhangers. Die maak je ook in 2021 zelf of koop je kant-en-klaar. Wat ook trendy is in 2021 zijn spiegels. Geef ze een opvallende plaats. Mooi voorbeeld is wel in de hal bij de voordeur. De spiegel zal meteen opvallen als je de deur opent voor je gasten. Boven het dressoir staat een dergelijke accessoire ook al prima. Ook de gouden details blijven in 2021 hip, zoals er ook ruimte gemaakt mag worden voor de bekende grootmeesters. Dit kun je bijvoorbeeld doen in postervorm.

Gerelateerde artikelen

Back to top button