SlaapkamerWoonruimtes

Welk bed past het beste bij jou? Je leest het hier!

Story Highlights
  • Het is en blijft kwestie van smaak
  • boxspring met speciale tv lift
  • Bed in hoog-laag uitvoering

Het is en blijft een kwestie van smaak natuurlijk, de keuze voor het juiste en mooiste bed. Bij het kiezen van het bed is het in eerste instantie de kwaliteit die eigenlijk de doorslag moet geven. Dat betekent een goed matras vooral, een matras dat je garandeert dat je elke ochtend fris en fruitig uit je bed stapt. Opstaan met spierpijn mag niet voorkomen in elk geval.

Kwestie van smaak

Welk bed bij jou past is een kwestie van smaak. Van budget ook en van de ruimte die je tot je beschikking hebt. Zeker is dat je tegenwoordig maatwerk mag verwachten, want zo goed als alles is tegenwoordig mogelijk als het gaat om bedden. Hoewel de boxsprings aanvankelijk alleen in hotels voorkwamen, is het tegenwoordig het meest populaire bed. Het lichaam geniet extra ondersteuning op een dergelijk bed, een bed dat is vernoemd naar het onderstel overigens. De box is al gevuld met dons en veren en daarbovenop komt nog eens het matras. Uiteraard hangt het er van af hoe je slaapt en of je te maken het met rugklachten wat het voor jou perfecte matras is. Kom je daar niet uit, raadpleeg dan een expert van de beddenspecialist. Die kan je wat betreft het matras altijd verder helpen.

Bed met lattenbodem is voorbijgestreefd

Zeker is dat boxsprings het bed met lattenbodem en los matras in sneltreinvaart voorbij zijn gegaan wat betreft de populariteit. Boxsprings vormen de nieuwe standaard. Wie om die reden ook wil kiezen voor een dergelijk bed en een dergelijk bed kopen als prioriteit heeft, die zal verbaasd zijn over de verschillende mogelijkheden die je hebt. Want wat zijn de mogelijkheden tegenwoordig groot. Je houdt het amper voor mogelijk. Als we kijken naar de moderne boxsprings, dan is het mogelijk om er een maatwerk bed van te maken.

Boxspring met een tv lift

Zo kun je bij je boxspring kiezen voor zwevende nachtkastjes, om maar eens een optie te noemen. De nachtkastjes worden dan vrij van de vloer gemonteerd. Handig, en bovendien geeft het optisch een heel fraai effect. Wat dacht je verder van een boxspring met een tv lift dan? Deze tv lift wordt dan op een aparte hocker geplaatst aan het voeteneinde van je bed. Vaak zijn deze bedden ook beschikbaar met wieltjes zodat je ze ook nog eens gemakkelijk kunt verplaatsen. Verder heb je nog een hoog-laag bed – waarover dadelijk meer- bedden met losse kussens, bedden met een chique uitstraling en speciale stof en bedden die geleverd worden met bijpassende hockers. Ook zeer de moeite waard zijn de bedden met een ombouw.

Heel speciaal: hoog-laag bedden

De hoog-laag bedden zijn bedden die je nu gewoon op de reguliere hoogte plaatst, maar die je in het geval je verzorgd moet worden omtovert naar een hoog bed met alle voordelen van dien. Daarmee realiseer je een bed dat staat voor optimaal ligcomfort en een bed waar je gemakkelijk uitstapt en ook gemakkelijk instapt. Deze hoog-laag bedden heb je in zowel een- als tweepersoons varianten. De bedden zijn zelfs op de juiste Arbo werkhoogte in te stellen. Bovendien zijn het bedden die als geen enkel ander bed functionaliteit weten te koppelen aan uitstraling. Want hoog of laag, het blijft gewoon een mooi bed.

Slaapkamer wordt steeds belangrijkere ruimte in je huis

De verschillende stoffen waarmee jij je bed laat stofferen kunnen ook echt het verschil maken, je kunt het bed laten bekleden in precies die stoffen die jij mooi vindt en die passen bij de rest van je interieur, Omdat de slaapkamer een steeds belangrijkere ruimte wordt in een huis en zeker ook wat betreft de uitstraling is de televisie op deze kamer veel mensen een doorn in het oog. Met een boxspring met een tv lift help- je dat probleem uit de wereld. Je televisie is met een lift namelijk uit het zicht en verdwijnt in een verdikt voeteneinde of een hocker.  De voordelen? In eerste instantie natuurlijk dat de televisie uit het zicht is en dat je op comfortabele wijze in je bed naar de televisie kunt kijken. De bediening is bovendien draadloos en de lift  produceert geen geluid en is dus geluidsarm. De boxspring met tv lift is bovendien stof- en onderhoudsvrij en je kunt de tv lift gebruiken in combinatie met elke denkbare boxspring.

Gerelateerde artikelen

Back to top button