Badkamer

De beste interieurtips voor de badkamer in 2022

Bij het ontwerpen van ons interieur hebben we de neiging om veel nadruk te leggen op de woonkamer en de badkamer te verwaarlozen. Maar de industrie heeft een lange weg afgelegd op het gebied van badkamerinterieurs. Van alleen een utilitaire ruimte, willen huiseigenaren nu van hun badkamer niets minder dan een luxe verblijf maken. Ook vinden mensen manieren om de ruimte multifunctioneel te maken. Gezien de krappe indelingen van stadsappartementen, is het essentieel dat we kiezen voor functionele ontwerpen, zodat we voldoende vloeroppervlak hebben voor een ontspannen badtijd. Dit zijn de nieuwste badkamertrends van 2022 die functioneel zijn en naadloos bij je interieur passen, ongeacht de beperkte ruimte. Lees deze blog voordat je jouw badkamerinterieur opknapt, zodat je een weloverwogen beslissing kan nemen.

Rustgevend en rustig zijn populair in badkamertrends voor 2022

Pastelkleuren zijn dit jaar de trend. Je kunt niet om de rustige en rustgevende sfeer heen die deze kleur aan de badkamer geeft. Kies voor witte tegels en witte badkamerproducten om jouw doucheruimte ruim en levendig te laten lijken. Je kan een zwevende wastafel en een spiegel met achtergrondverlichting toevoegen. Zo kun je al je benodigdheden netjes ordenen en toch geen vloeroppervlak in beslag nemen. Dit ontwerp is ook een van de populaire kleine badkamertrends in 2022. Voeg wat zwevende planken aan de muren toe om je zeepdispensers en andere zelfzorgproducten netjes te ordenen.

Dubbele wastafels winnen aan populariteit 

Als je een luxe badkamerinterieur wilt, dan is dit trendy badkamerontwerp iets voor jou. Het bad helpt je om tot rust te komen en jezelf te verjongen, terwijl de dubbele wastafel helpt de functionaliteit van je ruimte te accentueren. Je kan ook hoge dubbele spiegels toevoegen, want ze reflecteren het licht prachtig en creëren de illusie van een grotere ruimte. Dit zijn zeker twee terugkomende trends in de aankomende jaren.

Badkamerplanten

Natuurlijk design is een ander trending concept in interieurdesign dit jaar. Dus als je je verbinding met de omgeving wilt versterken en wat groen in je huis wilt brengen, dan is deze nieuwe badkamertrend iets voor jou. De groene toevoeging zorgt voor een frisse sfeer in de ruimte en zal zeker de aandacht van jouw gasten trekken. Kies een iets donkerdere kleur voor je muren om de groene backsplash te accentueren. Je kunt ook wat LED-stripverlichting toevoegen om wat meer drama toe te voegen. Houten vloeren in de doucheruimte en enkele potplanten zullen helpen om de natuurlijke look samen te voegen en deze nieuwe badkamertrend van 2022 te overtreffen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button