KeukenLife StyleWoonkamer

Een heerlijke geur in jouw woning!

Story Highlights
  • Positieve vibe
  • Hoe werkt het?
  • Heerlijke olie

Je wilt dat het in je huis altijd lekker ruikt? Dat kan prima, bijvoorbeeld door het gebruiken van etherische olie van Geurwolkje, zoals er meer manieren zijn om een heerlijk ruikend huis te realiseren. We zetten de mogelijkheden voor je op een rijtje en merken dat je de geur in je huis aanstuurt vanuit de keuken. 

Lekkere geur en positieve vibe in je woning

Wat je kunt doen is spullen in huis halen om daar een lekker brood van te gaan bakken. Of een appeltaart. Het is bekend dat het maken van dergelijke producten voor een heerlijke geur zorgen, een geur die zich moeiteloos door heel je huis verspreidt. Je zou ook kunnen kiezen voor geurkaarsjes, die je uiteraard verspreid door heel het huis plaatst. Je zorgt daarnaast voor bloemen in je huis. Bloemen geven het huis de geur van de natuur en dat zorgt weer voor een positieve vibe in je woning. 

Warm een pannetje met water op en voeg wat kruiden toe

Als je gaat koken, dan ruik je op een bepaald moment door heel het huis wat je kookt. Maak daar gebruik van en breng een klein pannetje met water aan de kook. Voeg vervolgens wat kruiden aan het water toe in de vorm van bijvoorbeeld lavendel of vanille en niet veel later zal heel je huis er naar ruiken. Net als dat je kookt dus. Als je een lekker ruikend huis wenst, houd dan het afvoerputje in de keuken in de gaten. Daar wil nog wel eens een naar geurtje uitkomen namelijk. Los dit op met een half kopje baking soda, en giet dat in het afvoerputje.

Kies voor etherische olie, een heerlijke en vluchtige olie

Je kunt ook gaan werken met etherische olie. Deze veelzijdige olie is op verschillende manieren te gebruiken. Zo heb je olie die de huid verzorgt, andere olie is weer goed voor de luchtwegen en je hebt olie die je aan de voeding toe kunt voegen. Etherische olie kan ook voor een heerlijke geur in je huis zorgen. Gebruik daarvoor een goedkope aroma diffusers. Dat etherische olie zo op de beste wijze verspreid wordt heeft zeker ook te maken met het feit dat etherische olie een vluchtige olie is. De olie vervliegt dus in de lucht en door het verdampingsproces ruik je de geur prima. Etherische oliën komen voort uit plantaardig materiaal en door destillatie heeft elke etherische olie een unieke en sterk geconcentreerde samenstelling. En dat ruikt heerlijk!

Gerelateerde artikelen

Back to top button