Woonkamer

Een stijlvolle trap-afwerking met een zwarte trapleuning op maat! 

Als je op zoek bent naar de perfecte manier om je trap af te werken dan is een prachtige trapleuning op maat bij LEUNINGvakman een ideale optie! Voor een eigentijdse uitstraling een stijlvolle look & een modern accent voor jouw interieur is een zwarte trapleuning zeker het overwegen waard. Een zwarte trapleuning combineert duurzaamheid, stevigheid en een modern design, en ze vormen de perfecte aanvulling op elke trap.

Altijd op maat. 

Een trapleuningen zwart van LEUNINGvakman.nl wordt altijd met de hand op maat vervaardigd. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat je leuning perfect past bij jouw specifieke trap. Onze zwarte trapleuningen zijn gemaakt van duurzaam staal: Niet alleen stijlvol, maar ook extreem sterk en stevig. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen dagelijks gebruik. Voor extra ondersteuning kun je eenvoudig online een extra leuninghouder bestellen, wel zo handig! 

Eenvoudig te configureren. 

Bij LEUNINGvakman bieden we ook verschillende afwerkingsopties voor de uiteinden van de leuning. Je kunt kiezen voor strakke einddoppen voor een moderne look, of je kunt de leuninghandmatig laten dichtlassen voor een naadloze afwerking en een extra luxe accent.

Nadat de leuning op maat is gezaagd en afgewerkt, wordt deze voorzien van een hoogwaardige poedercoating in de kleur RAL 9005, oftewel gitzwart mat. Deze poedercoating zorgt voor een duurzame en mooie afwerking die bestand is tegen dagelijks gebruik. Hierbij kun je zelf kiezen voor een gladde (glans) coating of een fijnstructuur (matglans) poedercoating. Je zwarte trapleuning wordt vervolgens zorgvuldig gecontroleerd, stevig verpakt en snel bij jou thuisbezorgd.

Lakstiftje!

Een handige tip: bij het bevestigen van je zwarte trapleuning kan er altijd een klein krasje ontstaan, vooral als je hebt gekozen voor een gladde zwarte poedercoating. Daarnaast kan er bij gebruik natuurlijk altijd iets gebeuren, denk aan een verhuizing waarbij de trapleuning wordt geraakt… oeps… Hier hebben wij de perfecte oplossing voor: lakstiften. We raden dan ook altijd aan om een lakstift in de zwarte RAL kleur 9005 direct mee te bestellen. Zo kun je eventuele krasjes of oneffenheden snel en gemakkelijk bijwerken.

Dus…

Kortom, een op maat gemaakte zwarte trapleuning is niet alleen duurzaam en praktisch, maar ook een stijlvolle aanvulling op je interieur. Bij LEUNINGvakman staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap, zodat je jarenlang van je zwarte trapleuning kunt genieten!

Gerelateerde artikelen

Back to top button