Tuin

Red class wood: Douglas look met de voordelen van geimpregneerd tuinhout!

U vindt een enorm diverse collectie hout bij HOUTvakman.nl, met name hout voor buiten. Douglas hout is al jarenlang een populaire keuze voor tuinhout vanwege zijn natuurlijke uitstraling en duurzaamheid. Echter, de prijs van douglashout is de laatste tijd gestegen, met name AD douglas hout kan wat vervormen & scheuren en de mooie kleur vergrijst snel. Dit is waar red class wood in beeld komt!

Red class wood.

In uw zoektocht naar het juiste tuinhout bij HOUTvakman is Red Class Wood zeker het bekijken waard, een bijzonder materiaal dat de warme, roodachtige uitstraling van douglas hout combineert met de voordelen van geïmpregneerd vurenhout. 

Red Class Wood betreft geïmpregneerd vurenhout, echter in plaats van de welbekende “groene kleur” is dit keer gekozen voor een impregneermiddel dat het hout qua kleur precies laat lijken op “onbehandeld douglashout”. Hierdoor wordt de warme en aantrekkelijke uitstraling van douglas hout gecombineerd met een scherpere prijs en enkele praktische voordelen. Een van de belangrijkste voordelen is dat Red Class Wood is verduurzaamd en qua duurzaamheid vergelijkbaar is, maar wel een stuk stabieler is, wat resulteert in relatief minder werking, vervorming en scheurvorming. Al het red class hout van HOUTvakman.nl betreft daarnaast Noord-Europees vurenhout, van hoogwaardige kwaliteit dus. Bovendien behoudt het zijn prachtige roodachtige kleur tot wel vier keer langer dan onbehandeld douglas hout. Uiteindelijk zal ook red class wood vergrijzen zonder verdere (kleur)behandeling. 

Onze collectie. 

Bij HOUTvakman.nl vindt u een uitgebreide collectie Red Class Wood-producten, specifiek samengesteld voor de meest voorkomende tuinprojecten. Of u nu een overkapping, pergola, carport, gevelbekleding of schutting wilt bouwen, wij hebben alles wat u nodig heeft. Onze collectie omvat balken voor een stevige constructie, evenals planken, vlonderplanken en diverse soorten rabatdelen waaronder vellingdelen, blokhutprofiel, deens rabat, zweeds rabat & sponningplanken. 

Kiest u voor Red Class Wood, dan kiest u voor een stabiele, duurzame, aantrekkelijke en voordelige oplossing voor uw tuinproject. En het beste van alles is dat u dit prachtige hout eenvoudig online kunt bestellen bij HOUTvakman.nl. Ga voor die natuurlijke uitstraling met Red Class Wood en geef uw tuinprojecten een warme en tijdloze uitstraling.

Gerelateerde artikelen

Back to top button