Onderhoud

Geniet optimaal van je huis

Story Highlights
  • Laat iedereen voortaan de schoenen in je huis uit doen
  • Kook schoon en ruim meteen je rommel op
  • Maak gebruik van de diensten van helpling.nl

Heb je een mooi huis met een mooie tuin, dan wil je daar uiteraard optimaal van genieten. En genieten doe je vooral in een opgeruimd en ook een schoon huis. De realiteit is echter wel eens anders. Neem onze tips ter harte en je krijgt weer vaker de gelegenheid om echt te genieten van je huis en je tuin. Geen tijd? Geef dan wat huishoudelijke taken uit handen, bijvoorbeeld door Helpling.

Zo houd je meer tijd over om te genieten van je huis

Heel simpel; je bespaart je heel erg veel tijd aan schoonmaken door iedereen die bij je binnenkomt de schoenen uit te laten doen. Let maar eens op hoeveel werk je dat al scheelt. Nog iets; kook altijd schoon. De meeste mensen laten alles liggen; vies bestek in de wasbak en verpakkingen slingerend op het aanrecht. Je hebt tijdens het koken voldoende gelegenheid het aanrecht schoon te houden. Doe dat dus ook gewoon. Om sneller de was te doen sorteer je de kleding al meteen nadat je de kleding gedragen hebt. Ruil die ene grote wasmand in voor verschillende kleintjes. Werkt een stuk efficiënter, waardoor je meer tijd hebt om echt optimaal te genieten van je huis.

Spoel onder de douche meteen ook de muren af

Gebruik de tijd die je onder de douche staat nuttig en spoel meteen de muren af. Je hebt er genoeg gelegenheid voor en hoeft de muren niet speciaal nog een keer weer af te spelen en schoon te maken. Een algemene tip is om de schoonmaakmiddelen waarmee je werkt altijd voldoende de tijd te geven om in te trekken. Dan wordt het geheel schoner en blijft het ook langer schoon. Om efficiënt schoon te kunnen maken houd je de schoonmaakproducten uiteraard ook goed schoon. Zorg dus dat de dweil schoon is als je die gebruikt.

Krijg via je postcode meteen overzicht van beschikbare huishoudelijke hulpen

Nog gemakkelijker is het om gebruik te maken van Helpling. Via deze website vind je namelijk je ideale hulp in de huishouding. Je voert je postcode in en krijgt al snel overzicht van de beschikbare hulpen in de huishouding. Vervolgens selecteer je die hulpen die je van dienst kunnen zijn en stuur je ze verzoeken. Je hebt al een hulp in de huishouding vanaf een bedrag van 14,75 euro per uur. Ondertussen groeit de website snel en wordt er in al meer dan vijftig steden gebruik gemaakt van helpling.nl. In de praktijk betekent dit dat er al hulp is geboden aan ruim honderdduizend huishoudens en dat zegt eigenlijk wel al genoeg. Check voor meer informatie ook http://www.helpling.nl/professionele-diensten.

Gerelateerde artikelen

Back to top button