Woonruimtes

Huis gekocht? Denk hieraan!

Story Highlights
 • Verhuizen door professioneel opgeleide studenten
 • Met het juiste materiaal verloopt alles vlotjes
 • Kies voor het volledige verhuispakket

Een huis kopen is een grote stap zetten in het leven. Wanneer de lening is aangegaan en de handtekeningen zijn gezet, dan is het verhuizen de volgende stap waaraan je moet denken. Bij een verhuizing komt heel wat kijken en er is heel wat waar je rekening mee moet houden. Een goede voorbereiding neemt al heel wat stress en zenuwen weg. Maar wanneer je echt niet weet hoe eraan te beginnen, kan je altijd een verhuisservice inschakelen!

Verhuisservice door studenten

Kies je ervoor om een verhuisservice in te schakelen, dan wil je alles graag overlaten aan professionele verhuizers die weten wat ze doen. Een verhuisservice door studenten kan daarom wat gek klinken, maar is het helemaal niet. De studenten die jou zullen helpen met de verhuizing zijn professioneel opgeleid en zijn het gewoon om hard te werken voor hun geld. Daarom kunnen zij jou als geen ander bijstaan in alles wat je nodig hebt of wenst voor een goede verhuizing.

Verschillende diensten

Een verhuisservice inhuren wil natuurlijk niet zeggen dat je alles uit handen hoeft te geven. Wanneer je toch nog graag een klein beetje de controle houdt, kan je verhuishulp inschakelen voor bepaalde aspecten van de verhuizing. Heb je totaal geen idee hoe je aan al het inpakken van jouw spullen moet beginnen? Heb je grote meubelstukken die gedemonteerd moeten worden? Een paar moeilijk te verhuizen meubelstukken die moeten opgetild en vervoerd moeten worden? Ook enkel voor deze zaken kan je de studenten van de verhuisservice inschakelen.

Goed materiaal is een goede start 

Verhuizen vraagt niet alleen om goede werkkrachten, maar ook om goed materiaal. Wanneer je met goed materiaal van start kan gaan, verloopt de verhuizing gegarandeerd een stuk vlotter en sneller. Wanneer je gaat verhuizen van een appartement naar een huis, dan moet alles vanaf een hoger gelegen verdieping verhuisd worden. Dan is een verhuislift een extra handigheid. Bij de verhuisservice een verhuislift huren hoort dus ook tot de mogelijkheden. Een verhuislift is een groot gemak bij een verhuizing en het kan heel wat ballast weg nemen. Een verhuislift komt altijd met een vakkundig verhuizer, dit voor een vlotte bediening en werking.

Volledig verhuispakket

Het is zeker en vast te begrijpen dat je enorm hard opziet tegen de verhuizing. Je weet niet waar eerst aan te beginnen en bent bang om dingen te vergeten. Om dat te vermijden, kan je naast een verhuislift huren of enkel dingen laten inpakken ook kiezen voor een volledig verhuispakket. Wanneer je hiervoor kiest, wil je natuurlijk graag weten wat hierin zit inbegrepen. Wel, dat is het volgende:

 • Alles wat verhuisd moet worden wordt goed en veilig verpakt voor de verhuizing.
 • Meubels worden uit elkaar gehaald en stevig ingepakt.
 • De woning die je achterlaat, wordt netjes en verzorgd achtergelaten.
 • Al het materiaal dat je niet meer nodig hebt, wordt afgeleverd bij een kringloopwinkel.
 • Afval en puin worden weggedaan, ook dit hoef je niet zelf te doen.
 • Alles wordt van punt A naar punt B verhuisd door goed opgeleide studenten.
 • Na de verhuizing wordt alles uitgepakt.
 • Meubels worden weer gemonteerd en op de plaats naar wens in het huis gezet!

Het komt er dus op neer dat wanneer je een verhuisservice door studenten inhuurt, je op beide oren kan slapen wat betreft jouw verhuizing!

Gerelateerde artikelen

Back to top button