Tuin

Het leukste buitenspeelgoed voor jouw tuin

Story Highlights
  • Heerlijk springen op de trampoline
  • Denk eens aan een speelhuisje
  • Zandbak blijft populair

De zon begint te schijnen en de kinderen hebben direct weer zin om buiten te spelen. En geef ze eens ongelijk: wat is er nou leuker dan spelen in de frisse buitenlucht? Natuurlijk wil je jouw tuin zo leuk mogelijk maken met speeltoestellen en ander buitenspeelgoed waar zij zich uren mee kunnen vermaken. Zeker wanneer de vakantie aanbreekt, is goed buitenspeelgoed geen overbodige luxe. Maar wat vinden kinderen nou écht leuk om mee te spelen? Hieronder vind je de populaire top 3 van buitenspeelgoed: trampolines, speelhuisjes en de zandbak.

Wie wordt er nou niet blij van een trampoline?

Springen tot hoog in de lucht, bijna tot in de wolken waar de vogels vliegen. En wanneer je wat vaker geoefend hebt, de ideale plaats om salto’s en andere uitdagende sprongen te maken. Wie herinnert zich niet de uren die je op een trampoline door kon brengen? Niet voor niets is de verkoop van trampolines de afgelopen jaren sterk toegenomen. Neem eens een kijkje bij het uitgebreide assortiment trampolines van OutdoorDealer.nl en verras ook jouw kind met een eigen trampoline in de tuin.

Kleine en grote speelhuisjes

Niets laat je fantasie zo vrij als spelen in een speelhuisje. Je kind waant zich volledig in een eigen wereld waarin hij alles kan zijn wat hij wil. Vandaag is hij een ridder en morgen misschien wel een dierenarts of een brandweerman. Speelhuisjes zijn er in kleine kunststof varianten tot in uitgebreide houten speelkastelen met extra opties. Je kunt een speelhuisje bijvoorbeeld uitbreiden met een schommel, een klimtoestel of een glijbaan om het object nog avontuurlijker te maken. Wedden dat ook jouw kleine zich uren kan vermaken in zijn eigen huis?

Zandbak blijft populair bij de kleintjes

Bij de kleintjes voor wie het gevorderde klim- en klauterwerk nog te hoog gegrepen is, blijft de zandbak de absolute nummer 1. Van het bouwen van de mooiste zandkastelen tot het bakken van zandtaartjes of het uren zeven van zand totdat het superfijn is: kinderen blijven het heerlijk vinden. Een zandbak mag dan ook zeker niet in jouw tuin ontbreken. Kies voor een afsluitbare variant zodat je zeker weet dat regen en katten niet bij het zand kunnen komen. Dan kunnen jouw kinderen nog jaren plezier hebben van hun buitenspeelgoed!

Een hangmat voor in de tuin

Een hangmat is een aanwinst voor elke tuin. Het kan worden gebruikt als een plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Om de hangmat in de tuin op te hangen is een hangmat standaard nodig. Er zijn veel soorten standaards verkrijgbaar, maar ze hebben allemaal hetzelfde doel: ondersteuning bieden bij het ophangen van een hangmat.

Gerelateerde artikelen

Back to top button