Tuin

Je tuin afbakenen met een hek

Story Highlights
  • Baken je tuin af met een hek
  • Een dubbele tuinpoort voor de auto
  • Verschillende tuinpoorten beschikbaar

Stel het jezelf voor, je hebt een mooie woning gekocht met een ruime tuin rondom het huis. Wanneer je graag met het gezin in de tuin vertoeft, dan kan het aangeraden zijn om deze af te bakenen met een hek. Het is een heel stuk veiliger, zeker wanneer je in een drukke omgeving woont. Je tuin afbakenen met een hek zorgt ervoor dat kinderen en huisdieren veilig in de tuin kunnen rondlopen!

Auto binnenrijden met dubbele tuinpoort

Je tuin afbakenen met een hek wil niet zeggen dat je niet meer langs de tuin naar buiten kan. Je kan er perfect voor kiezen om in het hekwerk dat je om de tuin laat plaatsen, een poort te verwerken. Er zijn verschillende soorten poorten die verwerkt kunnen worden in hekwerk, maar een dubbele tuinpoort is wel erg handig. Deze is breed genoeg om ervoor te zorgen dat je nog met de auto de tuin kan inrijden. Het is een poort met twee deuren, die allebei opengaan. Op die manier blijft de tuin veilig afgesloten, maar kan je nog wel met de auto tot in de tuin rijden.

Dubbele tuinpoort zelf installeren

Het klinkt misschien wat raar, maar het is mogelijk. De dubbele tuinpoort zelf installeren. Al het hekwerk dat bij jou geleverd wordt, wordt netjes en zorgvuldig verpakt, zodat het zonder beschadigingen bij jou toekomt. Bovendien wordt alles meegeleverd, zodat jij zelf aan de slag kan met het plaatsen van de tuinpoort. Er wordt een duidelijke montageplan bijgeleverd om de plaatsing tot een goed einde te brengen. Van zodra de poort geïntalleerd is, kan jij genieten van een veilige afsluiting met een praktische inrijpoort!

Andere soorten tuinpoorten

Wie niet met zijn auto in de tuin wil rijden, hoeft natuurlijk niet te kiezen voor een dubbele tuinpoort. Er zijn nog genoeg andere tuinpoorten die in het hekwerk geplaatst kunnen worden. Zo kan je ook kiezen voor een enkele tuinpoort, dubbelstaafmat looppoorten en enkele spijlenpoorten. Je kan zelf uitmaken welke poort het best past bij jouw hekwerk en welke voor jou de meest praktische keuze is. Een tuinpoort met een lange levensduur die volledig roestvrij is, is altijd een goede keuze om jouw hekwerk compleet te maken.

Hekwerk zonder poort

Natuurlijk kan het zijn dat je helemaal geen poort nodig hebt of wenst in het hekwerk. Dit hoeft ook niet. Ook hoeft hekwerk niet enkel te dienen als beveiliging, het is ook mooi ter sier of decoratie. Daarom kan je ook allerlei hekwerken laten installeren zonder poort. Kwaliteitsvolle en duurzame hekwerken die beschermt zijn tegen roest en geleverd in de kleur naar wens, wat wil je nog meer als mooie decoratie voor jouw tuin? Kom je er niet goed uit welk hekwerk te kiezen? Dan kan je gratis advies vragen. Heb je geen idee wat je kan verwachten van de prijs en wil je niet voor onaangename verrassingen komen te staan? Vraag dan zeker een vrijblijvende offerte aan en ga pas daarna over tot het hekwerk van jouw keuze!

Gerelateerde artikelen

Back to top button