TrendsWoonruimtes

Je huis op dé perfecte manier organizen doe je zo

Je hebt het vast weleens gezien, die televisie programma’s waarbij ze huizen helemaal leeghalen en vervolgens mega opgeruimd en gestructureerd weer in inrichten. Een beetje a la Marie Kondo, maar dan nóg strakker. Wat als ik je vertel dat je dit zelf ook kunt creëren zonder dat je met al jouw hebben en houwen op de televisie hoeft te komen? Dat zou toch fantastisch zijn?! In dit artikel geef ik je alle tips en tricks om jouw huis net zo mooi te organizen als op de televisie, en misschien zelfs nog mooier! Lees gauw verder.

Je voorraadkast en de keuken organizen

Ken je die huizen waarbij alle producten netjes in opberg bakken en potten zitten en dit helemaal op kleur is gesorteerd? Dit kun jij ook heel makkelijk organiseren, op elke plek die je maar wilt. Dit kun je toepassen in de voorraadkast, in je keukenkastjes, in het gootsteenkastje en zelf in de koelkast! Het enige dat je nodig hebt zijn (heel veel) opberg bakken en potten, bijvoorbeeld van The Home Edit. Deze collectie heeft prachtige opberg bakken voor in gewone kasten, maar ook voor in de koelkast. Wees wel gewaarschuwd: dit kan verslavend werken. Misschien kun je zelfs je producten wel verpakkingsvrij kopen in speciale winkels, het gaat toch in jouw speciale organizers! Is ook nog eens goed voor het milieu. 

Al je schoenen netjes opbergen

Naast de voorraad-, keuken- en koelkast heb je nog meer in huis dat je kunt organizen. Denk eens aan schoenen. Vooral als je met meerdere personen in een huis woont, kunnen die schoenen een chaos veroorzaken. Dé oplossing hiervoor is een schoenen organizer. Je hebt zo’n schoenen organizer in verschillende soorten. Als je een klein huis hebt, kun je kiezen voor een organizer die je bijvoorbeeld aan de deur hangt. Op die manier bespaar je erg veel ruimte. Je kunt ook kiezen voor een kastje of een schoenenrek. Schoenen rekken heb je zowel klein als groot, horizontaal of verticaal. Er is voor ieder huishouden een geschikt exemplaar. Door het gebruik van schoenen organizers bespaar je ruimte, het ziet er netter uit en je hoeft niet te zoeken.

Make-up sorteren in speciale organizers

Je kent vast die pennenbakjes wel die je vaak op kantoren ziet staan. Dat soort uitvoeringen heb je ook speciaal voor make-up spulletjes. Er zijn veel verschillende soorten, welke jij nodig hebt ligt eraan wat voor make-up jij hebt om op te bergen. Een groot voordeel hiervan is dat jij al je make-up in een oogopslag ziet, waardoor je niet hoeft te zoeken naar bijvoorbeeld je mascara. Alles ligt op één plek en zo blijft de rest van de badkamer ook netjes. Ook als jij bijvoorbeeld een kaptafel hebt, is het mooi om je make-up in deze speciale organizers uit te stallen. Zo blijft alles overzichtelijk.

Gerelateerde artikelen

Back to top button