Woonruimtes

Verrijk je interieur met prachtige kunst

Story Highlights
  • Kunst kun je prima lenen
  • Voor een vast bedrag per maand
  • Advies over de plek van je kunstwerk

Ben je een echte kunstliefhebber en heb je net een mooie woning gekocht?
Dan wil je deze natuurlijk verrijken met prachtige kunstwerken. Maar de
aankoop van een woning kost natuurlijk heel wat centen en daarom is het
misschien niet mogelijk om meteen dure kunstwerken aan te kopen. Geen
nood, dit wil niet zeggen dat je jouw interieur niet van een paar mooie stukken kan voorzien. Wat dacht je daarom van kunst in uitleen? Lees verder om te weten hoe het werkt!

Kunstuitleen in Amsterdam

Je hebt er misschien nog nooit van gehoord, maar het is wel degelijk mogelijk om kunst te huren. Een ideale manier om het interieur te verrijken met prachtige kunst, zonder je er in het begin blauw voor te hoeven betalen. Maar hoe werkt kunstuitleen in Amsterdam dan? Het is heel eenvoudig, dankzij deze uitleenformule, kan je een bepaald kunstwerk huren. Om dit te huren betaal je een bepaald bedrag per maand. Elke maand dat je het kunstwerk huurt en betaalt, wordt een deel van het betaalde bedrag opgeteld. Wanneer je er dan voor kiest om het kunstwerk effectief aan te kopen, wordt dit reeds betaalde deel afgetrokken van de aankoopwaarde.

Zelf alles bepalen

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor kunstuitleen, omdat je simpelweg alles zelf bepaalt. Heb je een ander leuk kunstwerk gezien of is de tijd gekomen om het kunstwerk effectief aan te kopen? Jij hebt de touwtjes in handen en beslist wanneer dit gebeurt. Het opgespaarde tegoed door de betaalde huurbedragen blijven bestaan als je een kunstwerk wilt omruilen. Op deze manier kan jij het huis verrijken met een paar mooie stukken van de meest gerenommeerde kunstenaars.

Advies op maat

Met een nieuwe woning kan het moeilijk zijn om te bepalen waar je best welke kunstwerken hangt of zet. Daarom is het erg handig om kunstadvies bij jouw thuis te kunnen ontvangen. Op die manier kan je de ideale plek voor een kunstwerk ook het best beoordelen. Wanneer je kiest voor een proefplaatsing, dan komt een ervaren kunstadviseur aan huis. Deze zal mee kiezen en voorstellen doen over waar het kunstwerk op te hangen. Zo zie je meteen het effect van het kunstwerk in je eigen omgeving. Bevalt het toch niet? Dan wordt alles gratis terug meegenomen. Alles is vrijblijvend en zonder huur- of koopverplichting!

Voordelen van kunstuitleen

Zoals je misschien al kon vermoeden, zijn er heel wat voordelen verbonden aan kunstuitleen. Kies je voor kunstuitleen in Amsterdam, dan wordt het kunstwerk naar keuze gratis bij jouw thuis bezorgd én ook opgehangen. Je kan te allen tijde wisselen of kopen en je hoeft geen inschrijvingsgeld te betalen om aan kunstuitleen te kunnen doen. Er is geen maximale huurtermijn verbonden aan het huren van kunst en je kan per maand betalen. Ideaal om te sparen voor jouw meest favoriete kunstwerk. Bovendien kunnen niet alleen particuliere klanten aan kunstuitleen doen, er bestaan ook interessante formules voor zakelijke klanten en grote bedrijven. Heb je interesse om een kunstwerk te huren, dan kan je altijd een vrijblijvend kunstadviesgesprek aanvragen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button