Keuken

Minder betalen voor gas en elektra

Nu de kosten voor gas en elektra explosief gestegen zijn, is iedereen op zoek naar manieren om te besparen op de kosten voor gas en elektra. Zowel particulieren als bedrijven. Veel mensen besparen door de kachel lager te zetten. Andere vergelijken verschillende aanbieders op sites als Lumina. Maar wat veel mensen vergeten, is dat je extra korting krijgt als je meerdere services in jouw huis combineert bij een aanbieder. Je bespaart iedere maand euro’s als je gas, elektra, internet, telefoon en mobiel combineert in een pakket. 

Wat is een bundeldeal? 

Zoals je waarschijnlijk al weet, is een bundeldeal een aanbieding waarbij meerdere producten in één pakket zijn opgenomen. Bundeldeals zijn overal om ons heen. Bij de supermarkt kun je bijvoorbeeld drie flessen wijn kopen voor de prijs van twee. Of je kunt een printer met korting krijgen bij de aankoop van een nieuwe pc bij een elektronicawinkel. Zo werkt het ook bij Budget Alles in 1. Als je energie combineert met internet en telefoon, krijg je korting op de totale maandelijkse kosten. En dat kunnen we nu wel goed gebruiken.

Overstappen naar een voordeel combi

Overweeg je om stroom en internet te bundelen? Je bent niet de enige. Veel Nederlanders zijn nu op zoek naar goedkopere opties voor de dure energie rekening. Bij Lumina kun je verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Bovendien kun je daar lezen wat andere Nederlanders vinden van de geleverde service, de internet snelheid en de klantenservice. Handig om te weten voordat je overstapt naar een nieuwe provider. 

Wat zijn de voordelen van een energie en internet combi?

Bundeldeals als Budget Alles in 1 worden aangeboden tegen een gereduceerde prijs in vergelijking met de kosten van de afzonderlijke diensten. Dat betekent simpelweg dat je geld bespaart en lagere vaste lasten hebt. Bovendien is het overzichtelijker dat je met een combi pakket maar één enkele rekening krijgt aan het einde van de maand, met een enkele betaaldatum. Dat scheelt weer een hoop administratief gedoe.

Het combineren van diensten als elektra, gas, internet en telefonie is ook logistiek gezien zinvol. Mocht je ondersteuning nodig hebben, of wil je gewoon een ​​vraag te stellen, dan is er maar één aanspreekpunt. Geen gedoe meer met verschillende chat robots, ellenlange zoektochten naar telefoonnummers en dagen wachten op een antwoord op je e-mail. Nee met een alles in één combi, hoef je maar een telefoon nummer te onthouden waarmee je alles op kunt lossen. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button