TuinWoonruimtes

Modern landelijke tuinsets

Story Highlights
  • Tuin als verlengstuk van je huis
  • Combineer je ideale tuinset helemaal zelf
  • Heerlijk eten buiten in je eigen tuin

Nu de tuin voor ons steeds belangrijker wordt, worden er ook steeds hogere eisen aan een tuinset en aan een tuintafel met stoelen gesteld. Tegenwoordig verwacht men buiten hetzelfde comfort als binnen. De tuinstoelen en de tuintafel moeten in de ideale situatie en uitstraling hebben en comfort bieden. Uiteraard kan dat ook prima, want de kwaliteit en het comfort van de tuinsets is de afgelopen jaren sterk verbeterd.

Kies je voor een merk, een aanbieding of een combinatie van merken?

Kies je voor een tuinset aanbieding, kies je voor een bepaald merk of ga je voor een combinatie van merken en stel je zo een tuinset op maat samen? Er zijn mogelijkheden voldoende om het buiten net zo comfortabel en mooi te maken als binnen. Als je slim bent, dan combineer je de producten van de verschillende merken, iets dat bij de betere tuinmeubelzaak prima mogelijk is. Voorbeeld? Wat dacht je van de Coco Leonardo/San Francisco 260 centimeter dining tuinset 7-delig bijvoorbeeld? Het is de ideale set als je graag in de zomermaanden in je tuin eet en als je regelmatig gasten krijgt die een vorkje mee komen prikken. De Leonardo tuinstoelen passen perfect bij de San Francisco tuintafel. Meer dan perfect zelfs. Zo creëer je een comfortabele en zeer stijlvolle eetset voor in je tuin of op het terras. Het is maar een suggestie.

Stoelen zijn van weerbestendige materialen; reinigen kan gewoon met een sopje

Want ook een interessante optie is, is te kiezen voor de Santika Annisa/Cardiff 240 centimeter dining tuinset 7-delig. De zes stoelen van Santika Annisa matchen goed met de Lifestyle Cardiff dining tuintafel van 240 bij 100 centimeter. De stoelen zijn gemaakt van weerbestendige materialen, van aluminium dus. De stoelen behoeven amper enig onderhoud en zijn voorzien van een laagje poedercoating. Je reinigt ze gemakkelijk met een sopje.

Verlengstuk van je huis

De tuintafel dan, in een fraaie rechthoek en waar zeven mensen plaats vinden om aan te eten of om gewoon aan te borrelen in de eigen tuin. Niet voor niets gaat het hier om een van de meeste verkochte tuintafels en dat zegt toch wel iets. De tafel valt op door de stoere aluminium X-poot. Het tafelblad is van teakhout en dat maakt een zeer robuuste indruk en benadert de kwaliteit die je binnen hebt. Daarmee wordt de tuin daadwerkelijk het verlengstuk van je huis en dat is precies wat de meeste mensen ook willen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button