KeukenWoonruimtes

Nieuw systeem voor afzuigkappen

Story Highlights
  • In Exclusive en Elegance uitvoering
  • Zorgt voor optimale ventilatie
  • Met radiografische afstandsbediening

Het was er al de hoogste tijd voor en is er dan eindelijk; een nieuw systeem voor afzuigkappen. De keuken heeft zich ontwikkeld en behalve het vertrouwde fornuis is er tegenwoordig ook een plaats ingeruimd voor een espressomachine, een waterkoker en andere apparaten. Gevolg is een hoger vochtgehalte en meer geurtjes in je keuken. De roep om een meer ruimtelijke ventilatie werd daarom groter en groter. Itho heeft de mensen op de wenken gebied en biedt een zo goed als onzichtbaar keukenventilatiesysteem aan met optimale afvoer van de verschillende kook- braaddampen. De inbouw plafondunits zijn bovendien een lust voor het oog. Met dit systeem en een andere trend, de kunststof achterwand, kun je weer jaren vooruit.

Optimale ventilatie is zo gegarandeerd

Met het nieuwe systeem is optimale ventilatie gegarandeerd en heb je meer mogelijkheden. De ventilator is overigens op afstand te monteren en de unit is buitengewoon gebruiksvriendelijk. Je gebruikt er een radiografische afstandsbediening bij, uitgevoerd met geïntegreerde tiptoetsen. De uitvoering Exclusive is er in zowel opvallend RVS maar ook in de meer moderne variant van de kleur wit. Itho heeft aan alles gedacht en biedt nog een variant van de inbouw plafondunit met de Elegance. Deze uitvoering beschikt zelfs over dimbare verlichting. De Elegance is buitengewoon stijlvol en de sfeer pas je dus gemakkelijk aan met de verlichting.

In twee uitvoeringen: Exclusive en Elegance

De Elegance is iets kleiner in vergelijking met de Exclusive. Je kunt ook nu de ventilator op afstand regelen, net as de verlichting. Zeker met deze Elegance gaan functionaliteit en uitstraling nadrukkelijk hand in hand. Beide uitvoeringen van Itho werken buitengewoon gebruiksvriendelijk en zijn ook zuinig in gebruik. Het nieuwe systeem is technisch betrouwbaar en Itho heeft aan alles gedacht. Je kunt het systeem aanschaffen in verschillende afmetingen en ondertussen kun je het systeem al bij ruim 1200 keukenspeciaalzaken kopen. Tenslotte; de Elegance kun je ook prima inbouwen in een wandschouw of in een op maat gemaakte schouw.

Gerelateerde artikelen

Back to top button