SlaapkamerWoonkamer

Screens of rolluiken?

Story Highlights
  • Screens of rolluiken?
  • Screens
  • Rolluiken

Het juiste type zonwering uitkiezen is altijd lastig. Je wilt immers dat het perfect bij de uitstraling van je woning past, maar ook volledig functioneel is.

Stel, je hebt net een nieuw huis gekocht. Dan doe je er natuurlijk alles aan om alles helemaal in orde te maken en een uiterlijk mee te geven dat helemaal past bij jouw persoonlijke stijl. Denk aan de buitenmuren, misschien hebben die een extra likje verf nodig of krijgen die van jou een heel andere kleur. Je tuin heeft sowieso verzorging nodig en die gaat er wellicht ook drastisch anders uit zien. Dan hebben we het nog niet eens over je interieur gehad! Weet je al hoe je de ruimtes van je nieuwe woning precies gaat indelen?

Hier de meubels, daar banken en stoelen, de tafel moet zus, de kasten komen zo… jij bent nog wel even bezig. Ook met de lampen en waar die moeten staan en hangen. Hé, goed dat we over je verlichting beginnen. Want natuurlijk licht, daar heb je ook nog eens mee te maken. Dat zal je vast wel welkom zijn, maar je wilt dat met behulp van gordijnen vast wel enigszins kunnen regelen. Hetzelfde geldt voor de warmte in huis. De blinderingen die je al hebt kunnen in beide gevallen een klein beetje hulp bieden, maar een volledige oplossing vormen ze niet. Wat is dan het alternatief?

Topkwaliteit zonwering, natuurlijk! Hiermee ben jij volledig in controle over de invloed van zonlicht op jouw woning. Is het binnen te warm en schijnt de zon je recht in je ogen? Dan kun je daar iets aan doen met de beste screens en rolluiken van Drenthe tot Brabant! We nemen je even mee door de vele voordelen.

Screens

Tja, mensen die aan huis werken hebben helaas niet altijd de luxe om dat comfortabel op een terras te doen. Alle benodigdheden bevinden zich binnen of het waait in je tuin te hard om al je belangrijke papieren bij je te kunnen houden. Dat is een bekend probleem. Het betekent dat je binnen moet gaan zitten waar het zonder ventilator vaak niet uit te houden is. Dat geldt al helemaal wanneer de zon recht op de ruimte schijnt waar jij aan het werk bent! Gelukkig is dat heel goed te verhelpen met behulp van screens. Dit type buitenzonwering weerkaatst zowel licht als warmte, waardoor jij geen enkele hinder meer hebt van de zon en je eigen binnenklimaat beheert.

Rolluiken

Een andere oplossing valt te behalen wanneer je voor rolluiken kiest. Ook deze hebben een verkoelend effect, maar zijn nog beter in het verduisteren van je woning. Dat komt zeker van pas in slaapkamers van mensen die complete duisternis nodig hebben om te kunnen slapen. Ben je bovendien ook geen fan van pottenkijkers? Dan zijn rolluiken absoluut iets voor je. Zodra ze zijn neergelaten verhogen ze namelijk jouw gevoel van privacy!

Gerelateerde artikelen

Back to top button