BadkamerWoonruimtes

Hoeveel kost een complete badkamer?

Story Highlights
  • Een nieuwe badkamer voor nog geen 10.000 euro
  • Prijs is inclusief plaatsen
  • Kies uit vier verschillende typen

Vraag; wat kost een complete badkamer? De meeste mensen zullen waarschijnlijk het antwoord op die vraag schuldig blijven. Dit om de simpele reden dat het toch buiten hun bereik ligt, denken ze. Dat denken ze echter niet goed. Want met speciale dank aan Baderie heb je een complete badkamer voor minder dan 10 mille. Daardoor wordt een complete badkamer ineens voor heel veel meer mensen een serieuze optie.

Minder dan tien mille en inclusief plaatsen!

Voor precies 9.995 euro heb je een douchewand, doucheset, toiletcombinatie, een inbouwreservoir, bedieningsplaat, een meubel, een wastafelkraan en een radiator. Ga er maar aan staan. Zo heb je ineens heel je badkamer voorzien van alles wat je nodig hebt. Baderie maakt het echter nog bonter. Want behalve dat je genoemde producten koopt, plaatsen de vakmensen van Baderie de producten ook nog eens. Dat kost je dus geen euro extra.

Tijdloze badkamer met vlakke tegelvloer

Je krijgt uiteraard de Baderie huismerkproducten. Die zijn echter bewezen van de beste kwaliteit. De ervaren medewerkers van Baderie hebben ruime ervaring in alles wat met de badkamer te maken heeft en zullen op perfecte wijze een mooie badkamer voor je plaatsen. De all-in badkamer van Baderie is tijdloos en beschikt over een vlakke tegelvloer. Er is geen opstap en dat maakt de badkamer gebruiksvriendelijk en gemakkelijker te onderhouden. Het meegeleverde meubel is strak en heeft een keramisch blad en een praktische opbergruimte. De wand en vloertegels hebben een luxe uitstraling en met de al eveneens fraaie vloertegels is de badkamer helemaal af.

Kies uit vier verschillende opties

Zelfs voor deze weeggeefprijs heb je bij Baderie nog wat te kiezen ook. Je hebt badkamers in vier verschillende typen namelijk: Design, Sfeervol, Modern en Klassiek. Je kunt zelfs nog kiezen voor een combinatie van deze vier typen badkamer. Baderie adviseert, en geeft de opties die je hebt aan. Vervolgens is het helemaal aan jou wat jij de mooiste badkamer vindt. Om ideeën op te doen is het goed de badkamer in een badkamer opstelling te zien. Dan krijg je meteen een idee of en wat je eventueel nog toe zou willen voegen en kun je beter accessoires kopen dat past bij de badkamer.

Gerelateerde artikelen

Back to top button