Trends

Slaapkamer trends 2021

Story Highlights
  • Kies voor een complete slaapkamer
  • Brave Ground is de kleur van de slaapkamer in 2021
  • Maak het bed in 2021 strak op

Vergeet je de slaapkamer niet in 2021? Een trendy slaapkamer kan helpen om te genieten van een betere nachtrust. Bovendien wil het oog natuurlijk ook wat. Laten we daarom eens kijken naar de slaapkamer trends 2021. Met andere woorden, wat doen we met de slaapkamer.

Slaapkamer kleuren 2021

Om het je gemakkelijk te maken; complete slaapkamers worden de hit van 2021. Je hoeft dus zelf niet meer op zoek naar geschikte nachtkastjes bij je gekochte bed. Je koopt gewoon alles in een keer. Het enige wat je zelf nog moet doen is zorgen voor geschikte decoratie.  Kijken we naar de kleuren die in de slaapkamer van 2021 terugkomen dan reserveer je in elk geval ruimte voor de kleur van 2021, Brave Ground. Deze kleur geeft een rustige basis  en je kunt de kleur omschrijven als een zachte en natuurlijke kleur beige. Bij deze kleur kun je prima allerlei andere kleuren combineren. De basis staat immers als een huis met Brave Ground.

Strak opgemaakt en met plaid of sprei

Het is in 2021 wel zaak te zorgen voor een strak opgemaakt bed. De meer nonchalante manier van opmaken kan eigenlijk niet meer. Je zorgt voor een sprei of plaid (tot halverwege) op je bed en ook die stop je zo strak mogelijk in. Met wat sierkussens maak je het bed helemaal af.  Dat de kamerplant in opmars is, dat wisten we natuurlijk al en dat zien we ook in de woontrends 2021 terug. Ook in de slaapkamer kies je in 2021 voor planten. Dat staat mooi en zorgt bovendien voor een verbetering van de luchtkwaliteit.  Ter decoratie kun je in 2021 ook kiezen voor droogbloemen op je kamer. Die passen ook prima bij het natuurlijke kleurenpalet.

Kies een slaapkamer in meer donkere tinten

In de slaapkamer kun je behalve voor Brave Ground nu ook kiezen voor een slaapkamer in donkere tinten. Populair zijn de groene en blauwe kleurschakeringen afgewisseld met gele details. Op die manier creëer je een warme slaapkamer én een moderne en strakke slaapkamer. Kies in een dergelijke slaapkamer voor een grote blikvanger, bijvoorbeeld in de vorm van een grotere lamp. En zo is met de slaapkamer van alles mogelijk. Kies als het om het bed gaat wel voor kwaliteit; koop dus een bed met een goed matras en met goede hoofdkussens. Alleen zo geniet je straks van een optimale nachtrust namelijk met voldoende ondersteuning voor met name de nek, schouders en je rug.

Gerelateerde artikelen

Back to top button