Keuken

Top 10 keukenapparatuur merken

Story Highlights
  • In de keuken is alles mogelijk
  • Miele blijkt de beste!
  • Etna nog net in de top 10

Je hebt al een beeld van de kranen in de keuken, maar twijfelt nog over de keukenapparatuur? Je weet niet welke merken het best zijn in de keuken? Dan helpen we je hier een handje door je top 10 keukenapparatuurmerken te presenteren.

Alles is mogelijk in de moderne keuken

Alles is tegenwoordig mogelijk in de keuken. Of het nou gaat om de kleur de vorm, er wordt steeds meer aandacht besteed aan de keuken, die meteen ook dienst doet als blikvanger. Een keuken met zwarte kraan? Het is aan de orde van de dag. Zwart lijkt het nieuwe wit wat dat betreft. Ook de keuken mengkraan is iets waar meer dan ooit aandacht aan besteed wordt. In de moderne keuken moet alles kloppen.

Mooie posities voor Etna en het Italiaanse Zanussi

Kijken we naar de top 10 keukenapparatuur. In de lijst neemt Etna de tiende positie in. Dit is een Nederlands merk dat al plus 160 jaar actief is. De ontwerpen zijn functioneel, de prijs is steeds scherp. Zanussi neemt de negende positie in. Zanussi is een Italiaans merk dat praktisch en effectief genoemd kan worden. Het Italiaanse merk zorgt bovendien voor tijdswinst in de keuken. De achtste plaats wordt ingenomen door Atag, ook al een Nederlands merk. Neem je vier apparaten van dit merk af, dan krijg je zomaar acht jaar garantie.

Voor innovatie, comfort, gemak en plezier

Whirlpool, goed voor de zevende plaats, is Amerikaans en actief sinds 1911. Vooral het lagere middensegment werkt graag met Whirlpool. Het merk biedt ook huishoudelijke apparaten. Ook een Nederlands merk is Pelgrim, goed voor de zesde positie in de top 10. Ook dit merk is al meer dan een eeuw actief. Pelgrim staat bekend om het mooie design. De vijfde positie is voor het Duitse Neff. Dit merk staat voor unieke eigenschappen en innovatie en voor comfort, gemak en plezier.

Ook groots in keukenapparatuur

Het misschien minder bekende Smeg bekleedt de vierde stek. Het Italiaanse merk is bekend van de kookplaten. Gaan we naar de top 3. Het brons is weggelegd voor Siemens. Siemens is een Duits merk. Het biedt ook apparatuur voor de huishouding. De tweede stek wordt ingenomen door Bosch, meteen ook een van de grootste uit de branche. Bosch staat voor zeer degelijke apparatuur. Het Duitse Miele tenslotte is de trotse kloploper. Hoewel erg bekend van wasmachines, is het ook groots in keukenapparatuur.

Gerelateerde artikelen

Back to top button