Algemeen

Vijf leuke manieren om je interieur persoonlijk te maken

Story Highlights
  • Zo maak jij je interieur nog leuker
  • Maak zelf kaarsen
  • Blijft mooi: een canvas foto

Interieur trends op dit moment zijn zo gevarieerd dat woningeigenaren tijdens het inrichten van hun huis door het bos de bomen niet meer zien. Door websites zoals Pinterest en bedrijven zoals VTwonen kleden mensen hun interieur in als modelwoning. Om je interieur persoonlijker te maken zijn in dit artikel vijf tips te vinden die niet alleen je interieur uitnodigend, maar ook persoonlijk maken. 

Foto op hout

Bij een landelijk interieur staan neutrale kleuren en natuurlijke materialen centraal. Deze interieurstijl krijgt zijn origine van het boeren. Als jouw huis ingericht is met een landelijke stijl, dan is een foto op hout van jouw gezin een goede persoonlijke toevoeging aan het interieur. 

Handafdruk in gips

Een industrieel interieur kenmerkt zich met koude kleuren, zoals grijs, wit en zwart. Deze kleuren zijn terug te vinden in fabrieken, daar is de inspiratie van de industriële stijl ontstaan. Tegenwoordig worden veel fabrieken omgetoverd tot woningen. In deze woningen zijn elementen van de fabriek nog zichtbaar, zoals buizen, betonnen muren en vloeren en grote ramen. Een persoonlijke tint aan het interieur toevoegen in dezelfde stijl kan met een handafdruk in gips. Zo wordt de familie gerepresenteerd in een manier die het industriële interieur complimenteren.

Canvas foto

Een canvas foto staat mooi in ieder interieur, door de flexibiliteit die je hebt met wat er wordt afgedrukt. Ga je bijvoorbeeld voor een foto die je hebt gemaakt van een zonsondergang tijdens een vakantie voor een sensuele sfeer of voor een foto van een familie fotoshoot voor een dierbaar gebaar? Dat is helemaal aan jou. Tevens kan een foto op canvas ingelijst worden naar smaak. Denk hierbij aan materialen zoals hout of metaal, maar ook kleuren zoals zwart en goud. De variatie is eindeloos!

Zelfgemaakte kaarsen

Door een workshop kaarsen te volgen kan je naast een leuke tijd en een nieuwe ervaring, ook een toevoeging maken aan je interieur. Bij elke workshop is de stijl en de vorm van de kaarsen volledig aangepast op jouw wensen.

Gepersonaliseerd servies

Een mooie persoonlijke toevoeging aan je interieur is het personaliseren van je servies. Dit kan je online laten maken en bij verschillende borden. Maar servies is niet het enige dat je kan laten personaliseren, naast borden is het namelijk ook mogelijk om bestek, glazen en snijplanken te personaliseren. Dit is ideaal als je een diner party hebt of een speciaal moment in je leven viert. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button