Woonruimtes

Trend: zwarte inbouwspots

Story Highlights
  • Zwart lijkt het nieuwe wit te worden
  • Bespaar op je maandelijkse energierekening
  • Eenvoudig en door iedereen te monteren

De opmars van de led inbouwspots is amper nog te stoppen. En zeker niet die van de zwarte inbouwspots. Want zwart lijkt wel het nieuwe wit te worden. Tegenwoordig is zelfs de heilige graal wat betreft de kleur wit, de badkamer, niet meer veilig nu de kleur zwart ook daar nadrukkelijk de overhand krijgt. Want wasbakken en toiletten uitgevierd in de kleur zwart zijn al lang niet bijzonder meer. Het is met de inbouwspots van Euroledshop niet anders. Ook daar wint zwart het van alle andere kleuren.

Breed kleurenpalet, al gaat niets boven zwart

De led inbouwspots hebben ondertussen op alle fronten afstand genomen van de reguliere spots zoals we die kennen. De inbouwspots heb je in een breed kleurenpalet, maar er lijkt tegenwoordig echt niets boven de kleur zwart te gaan. Zwarte inbouwspots bieden elke ruimte een moderne en fijne uitstraling. Voordeel van het gebruik van de kleur zwart is dat het in elk interieur past. Zwart is simpelweg met alle andere kleuren te combineren.

Monteren? Dat kan iedereen!

Nu je ook overtuigd bent van de kleur zwart is het nog even goed kijken naar de voordelen van de led inbouwspots. Welnu, die zijn legio. Reden dat mensen nog wel eens afzien van inbouwspots is de schijnbare moeilijkheid die monteren heet. In de praktijk blijkt niets echter minder waar. De matige doe-het-zelver- heeft er tegenwoordig al geen moeite meer mee om de inbouwspots te monteren. Kwestie van de gebruiksaanwijzing volgen en de spots zijn snel gemonteerd. Daar is verder geen specifieke kennis voor nodig.

Goed voor je energielabel en dus voor de verkoop van je huis

Door te kiezen voor de zwarte inbouwspots doe je meteen goede zaken voor het energielabel. Stel je wilt je huis verkopen, dan dien je tegenwoordig een energielabel te leveren. Daaraan kan een aspirant koper zien hoe energiezuinig een woning is. Hoe hoger het energielabel dus is, hoe meer je mag vragen voor je woning. Met het monteren van inbouwspots kun je het energielabel alvast flink verhogen. Huizen met hogere energielabels liggen gegarandeerd beter in de markt en worden doorgaans sneller verkocht.

Energierekening naar beneden

Het voordeel van zwarte inbouwspots dat de meeste mensen echter vooral aanspreekt is dat je de maandelijkse energierekening naar beneden krijgt. Die besparing kan wel oplopen tot 70 procent op de elektriciteit. Daardoor verdient de investering zich als vanzelf terug. Met inbouwspots heb je bovendien een product in huis gehaald dat een gegarandeerd lange levensduur kent.

Gerelateerde artikelen

Back to top button