DIY

4 redenen waarom je bidons moet laten bedrukken!

Ben je op zoek naar een manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen? Of heb je een beurs of ander evenement waar je graag wilt opvallen als bedrijf? In deze gevallen kun je kiezen voor het laten bedrukken van bidons. Bidons bedrukken heeft namelijk veel voordelen. In dit blogartikel willen we graag 4 redenen met je bespreken waarom je bidons moet laten bedrukken.

Goede reclame voor je bedrijf

Het bedrukken van producten is een zeer goede mogelijkheid om reclame te maken voor je bedrijf. Wanneer je bijvoorbeeld altijd met een bedrukte bidon naar de sportschool gaat, zullen mensen je bidon herkennen en ook je bedrijfslogo iedere keer zien. Dit zorgt ervoor dat wanneer ze op zoek zijn naar jouw product of dienst, ze al snel aan jouw bedrijf zullen denken. 

Een leuk relatiegeschenk

Een relatiegeschenk is het beste als het een persoonlijk geschenk is. Een bedrukte bidon kan daardoor zeer goed dienen als een relatiegeschenk. Daarnaast zorgt een bidon ook voor een goede, sportieve indruk. Uiteraard kun je op de bidon naast je eigen logo ook een leuke tekst neerzetten. Is het voor een speciale gelegenheid, zoals bijvoorbeeld kerst? In dit geval kun je de bidon ook voorzien van verschillende andere producten en er een leuk, persoonlijk pakket van maken. Je kunt er niet creatief genoeg mee zijn!

Perfect voor op een evenement of beurs

Ga je jaarlijks naar een groot evenement of sta je op een of meerdere beurzen? Dan ontkom je er niet aan om reclame materialen mee te nemen. Hoe leuk is het om vervolgens een bedrukte bidon mee te nemen als reclame artikel? Het geef je bedrijf een zeer goede uitstraling en zorgt er daarnaast voor dat de bezoekers je naam niet vergeten. Je kunt er vervolgens ook voor kiezen om de bidons te vullen, om zo de bezoekers te voorzien van drinken. Dit zorgt er daarnaast voor dat de bidons ook direct gebruikt worden, waardoor je bedrijfslogo nog beter zichtbaar zal zijn door de gehele ruimte!

Gemakkelijk & snel laten bedrukken

Het laten bedrukken van bidons is een zeer gemakkelijk proces. Het eerste dat je doet is het uitkiezen van een bidon model. Als je dit gedaan hebt kun je beginnen met het ontwerpen van de bedrukking. Je zorgt er in eerste instantie voor dat je een goed ontwerp hebt. Dit kun je altijd zelf veranderen in de online ontwerptool. Vervolgens kun je aan het ontwerp ook teksten toevoegen. Wil je de kleuren veranderen? Ook dat kun je gemakkelijk doen. Als je dit goed hebt staan, kun je gaan kijken naar de afmetingen van het ontwerp. Deze pas je eenvoudig aan en zie je goed in de ontwerptool staan. Vervolgens laat je de bidons bedrukken door een druk op de knop. 

Gerelateerde artikelen

Bekijk ook
Close
Back to top button