Badkamer

Dé trend: Blauwe badkameraccessoires

Veel mensen associëren baden, water, gezondheid en badkamer met momenten van rust en ontspanning. Blauw staat voor rust, daarom koos blomus voor deze kleur voor de nieuwe badkamercollectie. Naast blauw introduceerde blomus ook nieuwe vuilnisbakken, spiegels en wissers. De nieuwe badkamercollectie van blomus heet Sono en is gemaakt van Ashley-blauw, een aangenaam en rustgevend blauw.

Het German Design Office heeft een nieuwe prullenbak ontwikkeld met een praktisch deksel met voetpedalen en een speciaal mechanisme waardoor het deksel langzaam en stil sluit. Met behulp van een uitneembare emmer is Sono ook gemakkelijk te legen.

De nieuwe make-upspiegel is vijf keer vergroot om het leven gemakkelijker te maken. Door de eenvoudige voet blijft de spiegel stabiel. De nieuw ontworpen zuigmond voorkomt dat kalkaanslag achterblijft op tegels, voegen en douchewanden. Een haak is inbegrepen in het pakket en de wisser kan na gebruik aan de haak worden gehangen.

Niet alleen het nieuwe product is Ashley Blue, maar ook de hele Sono-serie: zeepdispenser met dienblad, tandenborstelhouder, toiletborstel en opbergdoos. Ook voor de textielcollecties Riva, Caro en Piana koos Blomus voor dezelfde kleuren.

Gerelateerde artikelen

Back to top button