TrendsWoonkamer

Kies voor een unieke spiraal kerstboom

Afgelopen kerst heeft niemand kunnen genieten zoals ze eigenlijk wilden, dit jaar kan iedereen daarom wel extra gezelligheid en liefde gebruiken om ervoor te zorgen dat het een onvergetelijke kerst wordt. Het is dan ook geen verrassing dat de decoratie voor kerst dit jaar heerlijk cosy is, met zachte materialen zoals velour en velvet, pluimen en veren. Het maakt niet uit hoe als je huis maar gedecoreerd is met iets van decoratie wat typerend is voor de kerst. Wil je wel de kerst in huis halen, maar heb je geen zin in overal naalden te vinden of wil je gewoon een keer iets anders? Kies dan voor een unieke spiraal kerstboom

Vijf redenen om een spiraal kerstboom van Spira aan te schaffen

Als je op zoek bent naar een goede kwaliteit spiraal kerstboom, dan is de spiraal kerstboom van het merk Spira dé kerstboom voor jou. Als je nog niet overtuigt bent bij het zien van de spiraal kerstboom, dan speciaal voor jou vijf redenen om een spiraal kerstboom aan te schaffen. 

Ruimtebesparend en makkelijk op te zetten

Het mooie van deze kerstboom is dat die niet alleen eenvoudig neer te zetten is, maar ook super makkelijk op te bergen is. Je bergt hem op in een smalle doos ter grootte van een pizzadoos, dus niet alleen makkelijk maar ook enorm ruimtebesparend. Dit is toch wel een enorm fijne eigenschap, vaak na de feestdagen moet ook de kerstboom zo snel mogelijk weg. 

De diversiteit aan mogelijkheden

De spiraal kerstboom van Spira kan zowel op de grond staan als aan het plafond hangen. Ook staand lijkt het net of de kerstboom, maar vooral de decoratie zweeft. Als je ervoor kiest om de spiraal kerstboom op te hangen aan het plafond dan lijkt het al helemaal of de kerstboom aan het zweven is. Spira biedt meer dan alleen een spiraal kerstboom, ze hebben ook diverse decoratie voor in de boom, zoals verschillende kerstballen, maar ook versieren van vilt of van hout. De spiraal kerstboom ziet er minimalistisch uit, maar is stevig genoeg om de kerstversieringen te kunnen dragen. Je kan de spiraal kerstboom  ook voor buiten gebruiken, het hout is goed afgewerkt, hierdoor kan die wel tegen een stootje. 

De kosten

Je kent vast de kosten wel wat je ieder jaar weer opnieuw kwijt bent bij het aanschaffen van een nieuwe echte kerstboom. Je bent niet alleen ieder jaar veel geld kwijt, maar ook veel tijd kwijt aan het zoeken naar de perfecte kerstboom. Als je kiest voor een spiraal kerstboom kan je hem ieder jaar opnieuw gebruiken. Daarnaast kan je de spiraal kerstboom ook met andere feestdagen gebruiken en versieren, zoals bijvoorbeeld met Halloween of Pasen.

Schoon huis

Een echte kerstboom ruikt heerlijk, maar heeft ook een nadeel, de naalden die uitvallen en die je constant moet opvegen. Nog een groot nadeel zijn insecten die in de echte kerstboom kunnen zitten. Al deze nadelen heb je niet met de spiraal kerstboom, plus het is heel snel opgeruimd. Je hoeft niet meer alles schoon te maken en de echte kerstboom te verbranden of weg te brengen. Hoe lekker een echte kerstboom ook kan ruiken kan het wel voor wat viezigheid zorgen waardoor het huis minder gaat ruiken. Scheelt ook weer geurtjes in huis en zorgt ervoor dat je huis lekker blijft ruiken

Goed voor het milieu

De spiraal kerstboom van Spira is gemaakt van duurzaam hout en bestaat ook alleen maar uit hout. Door de eenmalige aanschaf van een spiraal kerstboom hoef je niet ieder jaar een nieuwe echte kerstboom te kopen en het is algemeen bekend dat dat de natuur niet ten goede doet.

Op zoek naar de leukste lifestyle verhalen? Neem dan eens een kijkje op Lovethat.nl.

Gerelateerde artikelen

Back to top button