DIYOnderhoudTrends

Verf voor meerdere klusjes

Je wilt gaan verven en dat is iets wat je eigenlijk al jaren aan het uitstellen bent. Er zijn verschillende soorten verf voor de verschillende klusjes die er zijn en zo zijn er ook ik weet niet hoeveel merken. Wij halen er nu even twee merken uit en vertellen jou daarbij voor welke klusjes die het meest gebruikt worden. 

De verven van Jotun

Jotun is een merk waar je niet meteen van gehoord zal hebben. Dit komt omdat dit merk vooral in de industrie en scheepvaart gebruikt wordt. Met Jotun geef je jouw spullen een hele goede en mooie afwerking en onderhoud je het op de juiste manier. 

Jotun heeft een aantal verven in het assortiment zitten die je zowel als mengverf kunt gebruiken als dat je ze kunt gebruiken om af te lakken. Jotun heeft zelfs verf die je ook op boten kunt gebruiken als lak. Dit houdt dus in dat hij super duurzaam is en aardig wat te verduren kan hebben. De meeste verven van Jotun zijn dan ook tot wel 10 jaar onderhoudsarm. 

Jotun heeft niet alleen maar verf in het assortiment maar ook een reiniger waarmee je vervuild hout schoon mee kan maken zodat je ze erna kunt verven. 

De lakken van Trae Lyx

Trae Lyx heeft over het algemeen lakken in het assortiment zitten die je heel goed kunt gebruiken om een verflaag te voorzien van een extra bescherming. Ze worden zeker ook gebruikt om direct op het hout te gebruiken. Hiermee houd je een landelijke uitstraling en zie je de nerf van het hout heel erg goed. Ook heeft Trae Lyx loogbeitsen, kleurbeitsen en oliën om houten voorwerpen mee te bewerken. 

Heb jij bijvoorbeeld een prachtige tafel en je wilt hem niet aflakken? Dan volstaat de hoogwaardige olie om de tafel mee te behandelen. Het geeft een hele mooie afwerking en een goede bescherming. Trae Lyx is er ook voor parketten vloeren en andere houten vloeren. Dit merk is er supergeschikt voor om daarvoor te gebruiken. 

Waar zijn deze merken te koop?

Deze merken zijn onder andere te koop bij verf.nl. Zij hebben een ruim assortiment aan bekende en minder bekende merken en daar zijn dit er twee van. Het bestellen bij verf.nl gaat ook heel makkelijk en ze brengen het gewoon bij jou thuis. Niets sjouwen en moeilijk doen maar gewoon bij jou voor de deur zodat je niet hoeft te slepen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button