Over ons pagina Woningcourant

Welkom bij Woningcourant, jouw vertrouwde bron voor alles wat met woninginrichting, onderhoud en advies te maken heeft. Wij richten ons op een ouder publiek dat waarde hecht aan kwaliteit, betrouwbaarheid en traditionele waarden. Onze missie is om je te helpen je huis comfortabeler, mooier en functioneler te maken, ongeacht de fase van je leven.

Onze missie

Bij Woningcourant begrijpen we dat je huis een belangrijke plek is, een bron van comfort en herinneringen. Onze missie is om je te voorzien van de beste informatie, adviezen en inspiratie om je woning te verbeteren en te onderhouden. Of je nu op zoek bent naar advies voor kleine aanpassingen of grote renovaties, wij staan klaar om je te helpen.

Over ons team

Ons team bestaat uit ervaren professionals en huiseigenaren die hun kennis en expertise delen om jou te ondersteunen. Wij zijn gepassioneerd over woninginrichting en onderhoud, en we streven ernaar om je te voorzien van praktische en toegankelijke informatie. Ons team begrijpt de unieke behoeften van een ouder publiek en biedt advies dat past bij jouw levensstijl en wensen.

Els van Dam

Els is een gepensioneerde binnenhuisarchitecte met meer dan 30 jaar ervaring in de woninginrichting. Haar passie voor het creëren van comfortabele en stijlvolle interieurs heeft haar carrière gekenmerkt. Els deelt haar uitgebreide kennis over klassiek en modern design, en geeft praktische tips om je huis mooi en functioneel in te richten. Haar artikelen zijn een bron van inspiratie voor iedereen die zijn woning een tijdloze uitstraling wil geven.

Johan de Boer

Johan is een ervaren klusjesman en tuinier, en een vaste waarde binnen ons team. Met zijn praktische benadering en jarenlange ervaring in huis- en tuinonderhoud, biedt Johan waardevolle adviezen voor zowel binnen- als buitenshuis. Of het nu gaat om het uitvoeren van kleine reparaties of het aanleggen van een prachtige tuin, Johan’s stapsgewijze handleidingen en tips helpen je om elke klus met vertrouwen aan te pakken.

Marjan Verhoeven

Marjan is een gepassioneerde huiseigenaar en zorgprofessional die zich richt op veiligheid en toegankelijkheid in huis. Met haar achtergrond in de zorg begrijpt Marjan de specifieke behoeften van ouderen en mensen met mobiliteitsproblemen. Ze schrijft over praktische aanpassingen en innovatieve oplossingen om je huis veiliger en toegankelijker te maken. Haar doel is om iedereen te helpen een comfortabele en veilige woonomgeving te creëren.

Wat je hier vindt

Bij Woningcourant bieden we een breed scala aan onderwerpen die je helpen bij het verbeteren en onderhouden van je woning. Enkele van de belangrijkste categorieën zijn:

  • Interieuradvies: Ontdek de beste tips en trends voor het inrichten van je huis, van klassiek tot modern, met speciale aandacht voor comfort en functionaliteit.
  • Onderhoud en Reparaties: Leer hoe je kleine reparaties zelf kunt uitvoeren en krijg advies over het inschakelen van professionals voor grotere klussen.
  • Veiligheid en Toegankelijkheid: Zorg ervoor dat je huis veilig en toegankelijk blijft met onze uitgebreide gidsen en tips voor aanpassingen.
  • Tuinieren en Buitenruimtes: Geniet van je tuin en buitenruimtes met onze tips voor tuinonderhoud, landschapsarchitectuur en het creëren van gezellige buitenplekken.

Onze waarden

Bij Woningcourant hechten we veel waarde aan betrouwbaarheid, kwaliteit en integriteit. We streven ernaar om je te voorzien van accurate en up-to-date informatie, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen voor je huis. Onze artikelen zijn zorgvuldig samengesteld door experts die begrijpen wat belangrijk is voor een ouder publiek.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de laatste tips en adviezen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons op sociale media. Zo mis je nooit een update en blijf je geïnspireerd om van je huis een nog fijnere plek te maken.

Dank je wel dat je deel uitmaakt van de Woningcourant community. Samen zorgen we ervoor dat je huis altijd een veilige, comfortabele en mooie plek blijft. Welkom bij Woningcourant, waar jouw woning onze zorg is!

Back to top button