Tuin

Top 5 overkappingen

Dit zijn de voordelen van het bouwen van een luifel in de tuin. Er zijn meer mogelijkheden om ‘buitenshuis’ te genieten, zelfs nog langer. Zon, frisse lucht en kinderen die buiten spelen. En bij verdacht weer wordt de keuze tussen binnen of buiten gemakkelijker. Ten slotte kan een geventileerd dak bescherming bieden tegen regen en wind, en indien nodig bescherming tegen direct zonlicht. Tegenwoordig zijn er zeer stijlvolle designunits die passen bij de architectuur en uitstraling van uw huis.

  1. Luifel met schuifdak en zwembad

Dit is een van de mooiste speeltjes die we zijn tegengekomen: Renson’s Camargue (met schuine mesjes!). Dit combineert een verschuifbaar terras met een zwembad eronder. In één woord: wauw!

  1. Combinatie van tuinhuis en boomkruin

Landelijke tuinkamers, tuinkamers met balkon of overkapping zijn erg populair. Niet zonder reden. We zijn fans van deze Amerikaanse stijl.

  1. Uitbreiding ontmoet het dak

Dit exemplaar is ontworpen door Ittalum. Het verlengstuk is geïntegreerd met het dak. Het heeft zelfs een schuifdak!

  1. Echte tuinkamer

Dit is een luifel, je mag het gerust een echte tuinkamer noemen! Wie wil er nou niet zo zijn in hun tuin?

  1. Houten dak

Het prachtige houten dak is nog steeds mooi en populair. Perfect voor elk type tuin!

Heb je een vergunning nodig om een ​​verzekering af te sluiten?
Je bent zelf verantwoordelijk voor het aanvragen van eventuele vergunningen bij uw verzekeraar (niet bij de leverancier). Of er een zogenaamde omgevingsvergunning nodig is, hangt van veel factoren af, zoals de oppervlakte en de oppervlakte van de aangelegde tuin.

Gerelateerde artikelen

Back to top button