WoonkamerWoonruimtes

Deurbeslag in het zwart

Story Highlights
  • Zwart is en blijft dé kleur voor deurbeslag
  • Vuil met zwart deurbeslag voor buiten minder goed zichtbaar
  • Mat zwart geeft zwart een zachter karakter

Zwart speelt al jarenlang een doorslaggevende rol als het gaat om deurbeslag. Dat geldt voor binnen, buiten en dat geldt voor de variant mat zwart. Het prettige aan zwart deurbeslag is wel dat het in zo goed als elk interieur past, zoals je het ook op de deuren plaatst van zowel de huiskamer, de slaapkamer en de sanitaire ruimtes in je woning. Met zwart kun je alle kanten op. Niet voor niets hebben ook wij van woningcourant.nl gekozen voor de kleur zwart. En dat bevalt ons in elk geval uitstekend.

Zwart deurbeslag binnen

Zwart past overal. Of je nou een klassiek interieur of een meer modern huis hebt. Dat gaat zeker op als je een lichte deur hebt. Zwart tegen een lichte of witte deur is iets dat na al die jaren nog steeds werkt. Niet zo verwonderlijk dus dat het nog steeds zo populair is. Leg dus alvast de schroef- of boormachine, de schroevendraaier, de inbussleutel en je meetgereedschap klaar. Zwart is en blijft bepalend als het gaat om deurbeslag. Heb jij nog geen zwart, dan wordt dat nu toch echt de hoogste tijd.

Mat zwart deurbeslag

Zwart en ook mat zwart zijn zeker binnen toonaangevend. Het is de trendy touch, het contrasterende effect met een lichte deur die elke deur stijlvoller maakt. Bovendien zijn donkere deuren geen bezwaar, zwart op zwart kan ook prima. Dat geeft bovendien een meer rustige en harmonieuze look. Het mooie is dat zwart een blijvertje en oudgediende is als het gaat om de kleur voor deurbeslag, maar dat het deurbeslag zelf steeds leuker en meer bijzonder wordt. Niet zelden worden tegenwoordig erkende designers ingezet voor het maken van alleen het mooiste beslag. En dat zonder dat deurbeslag ineens onbetaalbaar wordt. Integendeel zelfs.

Zwart deurbeslag buiten

Als we de blik naar buiten richten is ook daar zwart leidend als het gaat om deurbeslag. Dan biedt de kleur zwart juist weer een robuuste en vooral ook stoere look. Voordeel is bovendien dat vuil minder snel zichtbaar is. En dat mag voor deurknoppen buiten met recht een voordeel genoemd worden. Veel varianten biedt de kleur zwart dan weer niet. Wel kennen we mat zwart, ook al jaren een trendy kleur als het gaat om deurbeslag. Mat is modern en grafisch. Het maakt zwart wat zachter. Nog een voordeel is dat zaken alles vingerafdrukken en andere vlekken op mat zwart toch minder goed zichtbaar zijn. En dat is wel prettig, mocht je de klinken een keer niet afgenomen hebben.

Gerelateerde artikelen

Back to top button