Vloeren

Goedkoop laminaat kopen; 6 winkels & webshops

Je bent op zoek naar laminaat, want je vloer is aan vervanging toe of je hebt net een nieuwbouwwoning gekocht waar nog geen vloer in ligt. Een vloer is een forse investering en je wilt natuurlijk niet enorm veel geld spenderen en toch kwaliteit hebben liggen. Een laminaatvloer moet immers jaren meegaan. Als je een beetje slim winkelt, de tijd neemt om te vergelijken en weloverwogen beslissingen neemt, kun je een hoop geld besparen. En om je op weg te helpen hebben wij in onze blog de 6 beste winkels & webshops verzamelt waar je goedkoop en kwalitatief goed laminaat kunt kopen en bestellen.

Laminaat van de Ikea; goed voor de portemonnee

Ikea is natuurlijk één van de – al dan niet de meest – bekende winkel waar je naartoe gaat om meubels te kopen. Maar de retailer uit Zweden verkoopt ook veel meer dan alleen fancy stoelen, banken en bedden. Hun assortiment in laminaat is in de laatste jaren flink uitgebreid en je kunt voor spotprijzen laminaat kopen. Dat ook kwalitatief goed is! Het laminaat kun je in de winkel bekijken en kopen, maar je kunt het tegenwoordig ook via de webshop van Ikea bestellen. Let er dan wel even op dat je het laminaat zelf ophaalt, want Ikea vraagt nog altijd enorme bedragen voor het leveren van goederen.

Goedkoop laminaat kopen bij Kwantum

Kwantum is een bekende naam en de dertig- en veertig plussers onder ons kennen de winkelketen nog als de Kwantum Hallen. Kwantum verkoopt al decennia lang vloeren, raambekleding en tegenwoordig ook andere producten die je in of rondom het huis nodig hebt. Goedkoop laminaat bieden zij ook aan en ze hebben een ruim assortiment van verschillende soorten, maten en kleuren laminaat. Je kunt hier ook terecht voor je plinten en ondervloeren, want die heb je wel nodig als je voor een laminaatvloer kiest.

Laminaat online kopen of in de showroom in Utrecht

Vloervoordeel.nl is een webshop die zich specialiseert in het aanbieden van goedkope vloeren. Daaronder dus ook goedkoop en kwalitatief goed laminaat. Je kunt het heel eenvoudig online bestellen en laten leveren of je bezoekt de showroom in Utrecht. Het is een soort magazijn (of loods) waar je enorm veel opgestapelde pakketten aan laminaat vindt. Het aanbod is heel divers en je kunt kiezen uit verschillende houtlooks en kleuren. Qua prijs is Vloervoordeel.nl ook één van de meest aantrekkelijke internetwinkels om laminaatvloeren bij te bestellen.

Laminaatoutlet.nl voor laminaat vanaf € 4,99

De naam van de internetwinkel Laminaatoutlet.nl laat niets aan de verbeelding over en het is dan ook een webshop waar je tegen spotprijzen laminaat kunt bestellen. Het assortiment bestaat uit enorm veel verschillende soorten, maten en kleuren laminaat. Het is overigens niet alleen een internetwinkel, want ze hebben ook meerdere vestingen. In steden, zoals Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Haarlem en Rotterdam. Waar je laminaat kunt zien en direct kunt meenemen. Mits je ook hebt afgerekend natuurlijk. Een voordeel van deze aanbieder is dat ze ook laminaat van bekende merken aanbieden. Dus je weet ook zeker dat je voor een goede prijs kwalitatief goed laminaat koopt.

Goedkoop laminaat kopen; 6 winkels & webshops

Laminaat bij Leenbakker

Leenbakker is al jaren een bekende winkel en tegenwoordig ook een actieve speler op het internet. Naast een ruim assortiment in meubels, gordijnen en vloeren bieden ze ook laminaat aan. Een kleine kanttekening die we moeten plaatsen is dat de prijsverschillen tussen de verschillende laminaatsoorten nogal groot is. Je hebt laminaat voor al € 6,99 de vierkante meter, maar je kunt ook het viervoudige kwijt zijn. Dit heeft natuurlijk te maken met de kwaliteit en voor welke maat en kleuren je kiest. Dus je kunt hier prima slagen, maar als je geld wilt besparen moet je goed opletten en de juiste keuzes maken!

Een groot assortiment en goede prijzen? Kies voor Hornbach

Bouwmarkten zijn tegenwoordig ook steeds rijker uitgerust met verschillende producten en materialen die je voor in en rondom je huis nodig hebt en daar vallen vloeren natuurlijk ook onder. Bij Hornbach hebben ze zowel in de enorme bouwmarkten als in de webshop een groot assortiment in laminaatvloeren. Welke dikte, kleur of soort je ook zoekt, bij Hornbach hebben ze het. Je kunt het laminaat makkelijk en snel ophalen bij de bouwmarkt of je bestelt het online. Dan heb je ook de keuze of je het laminaat gaat afhalen of thuis laat bezorgen. Een nadeel is misschien dat ze geen service aanbieden om het laminaat te komen leggen. Dat moet je te allen tijde zelf doen.

Gerelateerde artikelen

Bekijk ook
Close
Back to top button