Baby- en kinderkamerWoonruimtes

Kids: Cars kinderkamer

Story Highlights
  • Kamer helemaal in het teken van Bliksem McQueen
  • Bed, linnenkast, nachtkastje en bureau

Vraag je kinderen- en zeker de jongens- naar hun favoriete film en ongetwijfeld komen ze aan met Cars. De film met Lightning McQueen in de hoofdrol en verder grote rollen voor Doc Hudson, Sally Carrera, Ramone, Luigi, Guido en Chick Hicks. Wat is er mooier dan je kinderen een eigen Cars kinderkamer aanbieden? Welnu, dit kan. Er is namelijk een prachtige Cars kinderkamer beschikbaar.

Met led-verlichting en uiteraard wielen

De Cars kinderkamer is inclusief led-verlichting en het bed heeft wielen, helemaal in de geest van Bliksem dus. Alle meubels die bij de Cars kinderkamer horen, kun je overigens ook los kopen. Wil jij je zoon een Cars kinderkamer aanbieden dan krijg je de beschikking over een bed, een nachtkastje, een tweedeurs linnenkast en een bureau. Het bed is 228x114x88 centimeter en matrasdragers zijn inclusief uiteraard.

Handgrepen zijn ook van Cars

Alles in de Cars kamer doet denken aan Bliksem en zijn vrienden. Zo beschikt de prachtige tweedeurs linnen kast met een lade over handgrepen in de bekende Cars stijl. Datzelfde geldt ook voor de lade van het nachtkastje. Het bijbehorende bureau heeft een opzetwand en ook deze lade heeft een handgreep van Cars. Alles wat je koopt doet denken aan Bliksem en Takel, om slechts enkele van de hoofdrolspelers van de film te benoemen.

Maak ook de wanden in de bekende Cars kleuren

Uiteraard is de Cars kinderkamer van uitstekende kwaliteit. Aan het Cars bureau kan je zoon of dochter zelf een filmscript schrijven en schrijven over nieuwe avonturen van Bliksem McQueen. In de linnenkast is uiteraard ruimte vrijgehouden voor het Bliksem McQueen T-shirt dat je zoon al had. Je kunt je kind niet meer verrassen dan met een eigen Cars kamer. Als de wanden ook nog eens in de kleuren van Cars maakt en kiest voor de juiste verlichting, is het plaatje helemaal compleet. Nooit eerder wilden je kinderen zo vroeg naar bed. Gewoon, om te slapen in zijn eigen Bliksem McQueenbed. Je kunt een kind niet gelukkiger maken.

Gerelateerde artikelen

Back to top button