Trends

Kleur trends 2021

Story Highlights
  • Kleur van het jaar is Brave Ground
  • Brave Ground laat andere kleuren extra schitteren
  • Kies uit een van de vier kleurenpaletten

Had je eigenlijk wel eens van de kleur Brave Ground gehoord? Mocht dat niet zo zijn, dan is dat geen schande. Je leert in deze kleur in 2021 namelijk wel kennen nu het door kleurexperts en designers over heel de wereld is uitgeroepen tot kleur van het jaar. Bij deze kleur zijn vier interessante kleurenpaletten gekozen. Hoef je verder helemaal niets voor te doen. Het word je zo voorgeschoteld.

Kleur van het jaar 2021

De kleur van het jaar 2021 moet een toonaangevende kleur zijn die ‘de sfeer van het moment weerspiegelt’ en echt impact heeft. Brave Ground is een warme en neutrale kleur die steeds een stabiele basis biedt. Het is vooral een veelzijdige kleur die in staat is elke andere kleur te laten schitteren. Wat betreft de kleur trends 2021 zijn met Brave Ground als basis vier interessante kleurenpaletten gemaakt.

Trendkleuren 2021

De vier verschillende kleurenpaletten vormen samen de trendkleuren 2021, uiteraard in combinatie met Brave Ground. Zo kun je kiezen voor de aardse kleuren uit het Timeless palet. Met deze kleuren zorg je steeds voor een tijdloos geheel. De kleuren uit het Timeless palet passen in elk interieur of dat nou traditioneel of juist meer modern is. Bovendien passen de kleuren bij alle materialen.

Interieur kleuren 2021

Bij Brave Ground kun je ook de kleuren uit het Expressive pakket combineren, dit zijn in elk geval de meest opvallende interieur kleuren 2021. Je moet dan denken aan de fel roze kleuren en de rode kleuren. Ze passen uitstekend bij moderne meubels, bij de fraaie grafische patronen die het gaan maken in 2021 en bij de eveneens populaire licht houten vloeren. Vergeet bij de muurverf niet goed te kijken naar de vloerplinten.

Muurverf kleuren 2021

De genoemde kleuren uit de verschillende kleurenpaletten zijn breed toepasbaar en ook meteen dé muurverf kleuren 2021. Deze kleuren kunnen prima komen uit het Trust kleurenpalet, ook al een palet met aardse kleuren en meteen zorgend voor warmte. De tinten passen zeer goed bij mid-century meubels, helemaal terug van weggeweest, en misstaan bij geen enkele luxe afwerking. Denk bij dit kleurenpalet vooral aan een combinatie met koper, marmer en fluweel.

Verfkleuren 2021

Ook de speciaal voor kleur van het jaar Brave Ground ontwikkelde kleuren uit het Earth kleurenpalet horen bij de verfkleuren 2021. Dit palet staat voor natuurlijke kleuren als blauw en groen. De kleuren passen bij de hout, bij vintage meubels maar ook bij keramiek. Vergeet ook niet om planten te combineren met de kleuren uit dit aantrekkelijke kleurenpalet. Want behalve genoemde kleuren zijn ook planten in je huis trendy in 2021.

Lees je dit nou in 2023 en ben je benieuwd naar de trends in 2024, lees dan vooral uit artikel.

Gerelateerde artikelen

Back to top button