SlaapkamerWoonruimtes

Trending: zwevend bed

Story Highlights
  • Bed volledig met app te bedienen
  • Zorgt voor revitalisering van het lichaam
  • Het voekt alsof je zweeft

Een bed dat zweeft en waar je tegen praat. Het is er. Opnieuw is het innovatieve Carpe Diem er in geslaagd iets revolutionairs neer te zetten met de Vindo, een bed dat lijkt te zweven en een bed dat volledig instelbaar is. Bij het bed zit een speciale app. Omdat het Google en Apple ondersteunt, kun je het bed zelfs met spraakbesturing naar wens instellen. Dat is toch heel andere koek dan zelf een opklapbed maken, een thema waarover we hier al eens spraken.

Inclusief exclusief tapijt van het Designers Gilde

Het bed geeft een gevoel van vrijheid en heeft wel iets futuristisch. Bovendien biedt het bed ultiem comfort en bedient het zich van de nieuwste technologie. Het volledig in te stellen bed heeft massagefuncties en behalve dat het lijkt of je zweeft, voelt het ook alsof het zweeft. Poten tref je dus niet aan onder je bed als je kiest voor de Vindo. Het bed kan omschreven worden als een zuilenconstructie met een vloerelement aan de onderkant. Bovendien hoort een exclusief ontworpen tapijt bij het bed. Het bed is fraai afgewerkt met st\of van het Designers Gilde.

Met een speciale app bedien je het bed gemakkelijk

Slapen zal nooit meer hetzelfde zijn in dit bed, dat is uitgerust met een nachtlampje onder het bed. Als je wilt kun je het echter op andere plaatsen monteren. Met de app die gekoppeld is aan het bed, bepaal jij je ligpositie, de verlichting en bedien je eveneens de verschillende massagefuncties. Zoals gesteld is door de ondersteuning van Apple en Google spraakbesturing eveneens een optie.

Ultieme drukverlichting en een gerevitaliseerd lichaam

Het bed biedt ultieme drukverlichting omdat gebruik is gemaakt van een Contour Pocket systeem. En drukverlichting betekent doorgaans dat je veel beter slaapt. Aan te raden is ook de vibratiemassage die het bed je kan bieden. Het bed is uitgerust met de beste nek- en lendensteun en ook hoofd- en voetensteun stel je zelf volledig in. Het lichaam revitaliseert echt met dit bed, het revolutionaire bed van de specialisten van Carpe Diem. Nooit eerder was slapen zo lekker en nooit eerder stapte je zo fris en fruitig je bed uit als uit de Vindo, het revolutionaire zwevende bed.

Gerelateerde artikelen

Back to top button