Hal

Een IKEA hal

De herfst komt eraan. Dit betekent dat we warme kleren uittrekken en weer naar school of werk gaan. Hoe zorgt u ervoor dat uw hal niet wordt bedolven onder handschoenen, jassen en poststapels? IKEA houdt niet alleen rekening met je kapstok, maar reorganiseert ook je lobby met enkele eenvoudige en creatieve ideeën. Door opbergoplossingen voor alle kamers in huis te gebruiken, kan de hal perfect worden georganiseerd. De ideale manier om een ​​grijze en regenachtige middag door te brengen.

Haal het maximale uit de muur

Laat de muur goed werken en verbind de transparante KUPOL-opslageenheid. Ze creëren niet alleen meer opbergruimte, maar je ziet in één oogopslag wat erin zit.

Hip kledingrek

Pak de glijrails, hangers en enkele linten erbij en je hebt direct een gelaagd droogrek. Het is misschien zo simpel.

Creatieve hangers

De sleutel lijkt altijd op onverklaarbare wijze te verdwijnen. Creëer een handige sleutelhouder door de LÄMPLIG pannenlap aan de muur te bevestigen. Gebruik BYGEL-haken om sleutels en andere belangrijke snuisterijen op te hangen.

Kreukvrij

Gebruik hangers en DEKA staalkabels voor gordijnen om kranten en tijdschriften kreukvrij te houden.

Slim oplaadpunt

De RIBBA schilderijhouder en BYGEL bar zijn een perfecte match. Samen vormen ze het slimme oplaadpunt voor laptops of tablets.

Peterselie of papier?

Wie zei dat het kruidenrek alleen bij de keuken hoort? Twee BEKVÄMBEKVÄM kruidenrekken kunnen ook worden gebruikt als creatieve opslagoplossingen voor brieven en ander papier.

Gerelateerde artikelen

Bekijk ook
Close
Back to top button